Bu haber kez okundu.

U-14 TEMSİLCİMİZ LİGDE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
banner229
TFF 2015-2016 yılı coca cola gelişim liglerine ilk defa katılan temsilcimiz Botangücüspor, 9 takımdan oluşan ve 16 hafta sürecek ligin 4. Haftasında Siirt Atatürk stadyumunda U14 Muş İdmanyurdusor’u ağırladı.
İki takımda ligin bu haftasına kadar namağlup girmişti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken 2. Yarıya iki takımda çok hızlı başladı temsilcimiz Botangücü’nün yediği 2 kırmızı kart skoru da etkileyerek evinde 2-1 mağlup olmasına sebep oldu.
Temsilcimiz ligde 4. Sırada yer alıyor. Maçtan sonra Siirt Botangücü spor kulübü teknik direktörü Erhan Aydın yaptığı açıklamada; “Takımımız bölgede ilk defa böyle bir lige katılıyor ve bu da Siirt için iyi bir şey fakat bize bu konuda destek verilmiyor takım her hafta maça çıkıyor ve bazen deplasmana gidiyor bizim sadece yol paramız karşılanıyor. Biz bur da sadece futbolcu yetiştirmiyoruz ahlak açısından da çocuklarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz.
Son olarak Aydın, özellikle Siirtli işadamlarından Siirt Botangücü Spor Kulübüne destek bekliyoruz. ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtU-14BOTAN GÜCÜ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.