Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Büyükergun;  “Valimiz ve Başkanımız Büyük Fedakârlıklar Yapıyorlar”
banner229

TFF 3. Lig 3.grupta mücadele edecek olan Siirt İl Özel İdaresi Spor Teknik Direktörü Soner Büyükergun takımın kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Siirt’te toplamda 27 gün kamp yaptıklarını ve bu dönem içerisinde toplamda 39 kez antrenman yaptıklarını açıklayan Teknik Direktör Soner Büyükergun, Bolu kampının başladığını belirtti.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’ın büyük fedakârlıklarla takıma sahip çıktıklarını hatırlatan Büyükergun, “3. Etap kamp çalışmaları için Bolu Termal Tesislerine geldik. 3 Eylül’e kadar burada çalışmalarımız devam edecektir. Kamp çalışmalarımız kapsamında iki hazırlık maçımızı burada yapacağız, ilk olarak 24 Ağustosta Alanya Kestel Spor ile 26 Ağustos'ta ise Iğdır FK ile hazırlık maçı yapacağız. Oynayacağımız hazırlık maçından sonra maç haftasına gireceğimiz için Çankaya maçı hazırlıklarına başlayacağız. Eksik, sakat ve geçen seneden cezalı oyuncumuz Allah’a şükür yok bundan ötürü çok mutluyuz” dedi. 
SİİRT’TE 27 GÜN KAMP YAPILDI
Siirt’te yapılan kamp ile ilgili bilgi veren başarılı Teknik Direktör Soner Büyükergun, “Siirt’te yaptığımız iki bölüm çalışmalarımız tamamen güç ve koşullara dayalıydı. Pek fazla hazırlık maçı yapamadık ancak Muş Yeşil Varto ile oynadık. Kendileri Bal Liginde çok iyi ve güçlü bir takım kurmuşlar. Tabi her zaman bu şekilde olmuştur alt liglerden gelen takımlar üst takımlara karşı birazda motive olmuşlardır. Bu hazırlık maçında eksikliklerimizi gördük yaklaşık 27 gün Siirt'te çalıştık ve 39 adet antrenman yaptık. Bu çok önemli bir rakamdır” dedi. 
VALİ VE BAŞKAN BÜYÜK FEDEKARLIKLARA İMZA ATIYOR
Büyükergun; “Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve Sayın Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat büyük fedakârlıklara imza atarak takımıza sahip çıkmaya devam ediyorlar.
Burada hava şartları çok iyi otelimiz çok iyi bizde burada çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Ligin başlamasına artık baktığınız zaman 15 gün kaldı. Bundan önceki seneler gibi korkulu rüyalar görmek istemiyoruz. Lige iyi başlamak istiyoruz. Grubun en önemli takımlarından biri olan deplasmanda Çankaya Spor ile oynayacağız.
Futbolda her zaman sürprizler vardır. Futbolcularımız havaya girdiler maçın bilincindeler. Bu maçta puan veya puanlar ile döndüğümüzde, içerdeki maçımızı kazandığımız nerelere geleceğimizi çok iyi biliyoruz. Biz geçtiğimiz sezon son 12-13 maçta yakaladığınız o çıkışı bu sezon lig başında yakalamak istiyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.