Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Teknik Direktörü Kalafatoğlu, “Penaltımız Verilmedi”
banner229

TFF 3 Lig 4 Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, Çankaya maçı öncesi soyunma odasında futbolcularına anlamlı sözler ifade etti. 
Zorlu Çankaya deplasmanında bir puan ile dönen Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Kalafatoğlu; “Bu takımın yola devam etmesi lazım. Bizim taraftarımız gerçekten duyarlıdır. Buradan alacağımız puanlar içerdeki maçta bizi en tavana taraftarlarımız ile beraber en yükseğe çıkaracaktır.
Elinizden gelen bütün enerjiyi, isteği ve yoğunluğu yüreğinizden gelen ateşi sahaya yansıtın beyler kazanacağız. Bugüne kadar kazandık kazanmaya da devam edeceğiz. Niye bu şehir için, o şehirdeki gariban halk için uğraşıyoruz bizler onların futbol dışında bakın bakalım farklı bir alternatif ve sosyal aktiviteleri var mı o bilinçle sahaya çıkacağız, o bilinç ile oynamak zorundasınız” dedi. 

KALAFATOĞLU; “PENALTIMIZ VERİLMEDİ
Çankaya maçı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu, maçın ikinci yarısında penaltı pozisyonun olduğunu ancak ortak hakem tarafından verilmediğini açıkladı.
Soyunma odasında motivasyon konuşmasını yapan Kalafatoğlu öğrencilerine; “Sahanın içindeki düşmeleri ayağa kaldırmak zorundasınız.
Dikkat edin bu maça dikkat edin, ikinci yarının ikinci maçı final maçıdır. Bu maçı Allah’ın izniyle bu grup kazanır. Öyle bir sıkı, öyle bir agresif oynayın ki, yer gök inlesin beyler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.