Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel idare Spor Bolu Kampında İki Transfer Yaptı
banner229

Siirt il Özel idare Spor kulüp başkanı Hıfzullah  Canpolat Bolu kampında iki futbolcu daha transfer ettiklerini açıkladı.
Canpolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;Mersin idman yurdu süper ligde profesyonel olup, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig tecrübesi olan sağ kanat oyuncusu 24 yaşındaki Ahmet Taner ÇUKADAR,
 Yine Bolu Spor ‘da yetişip profesyonel olan ve geçen sezon 2. Lig takımlarından Nazilli sporda forma giyen 18 yaşındaki forvet oyuncusu Diyar KABA ile anlaşma sağlanmıştır. 
Teknik heyetimizin belirlemiş olduğu oyun sistemiyle ilgili uyum sağlayıp oynayamayan hiç bir futbolcuyu bu takımda tutmayacağım gibi, teknik heyetin salı günü tarafıma verecekleri rapor doğrultusunda da transferin son gününe kadar transfere açık olduğumuzu belirmek istiyorum. 
Şu ana kadar yaptığımız transferlerimizin yaş ortalamasına baktığımızda ;
7 Futbolcumuz 30 yaş üstü çok tecrübeli.
2 futbolcumuz 25 - 30 yaş arası
16 futbolcumuz da 18-24 yaş arasındadır.
Sevgi ve muhabbetle…



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.