Bu haber kez okundu.

Minik Tekvandocuların Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Verdi
banner229

Mehmetçik Taekwondo spor kulübü salon içi sampiyonası yapıldı. Yarışmaya 130 sporcu katılarak, İlk 4'e giren sporculara madalyalarını Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından verildi.

Mehmetçik taekwondo spor kulübü tarafından düzenlenen Tekvando Şampiyonası kıran kırana geçti. Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kusacık’ında izlediği  salon içi  Tekvando Şampiyonası’na 130’a yakın sporcu katıldı. Minikler, salon müsabakasında şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Sporcuların yarışları ailelerini de heyecanlandırdı.

Bir yıl içerisinde kat ettiği mesafeyi görmek için çocuklarını izlemeye gelen aileler  Sosyal anlamda bizim için çok iyi bir aktivite olduğunu belirten aileler,Çocuklarımızın Bir yıl içerisinde kat ettiği mesafe anlatılmayacak şekilde fazla derecede. Bugün de bütün ailelerin çocuklarıyla beraber bir turnuva yapılıyor. Bu turnuvada kat ettikleri yol, okuldaki dersleri dahil hepsindeki başarılarını etkileyen bir durum olduğunu ifade ettiler.

Çocuklarla beraber antrenman yaparak maçlara hazırlandıklarını söyleyen Antrenör Osman Katuk, “Çocuklarımızla şu an da salon turnuvası yapıyoruz. Derece alanlara madalya vereceğiz, çocuklara teşvik amaçlı. Çocuklarla 1 yıldır birlikteyiz.

Bu sürede hangi aşamadan hangi aşamaya geldiklerini belirlemek için güzel bir katılım sağlıyoruz. Aileler de çok memnun bu durumdan. Çocuklara da teşvik amaçlı oldu. Sonuçlarımız belli olacak, derece alanlara madalyalarını takdim edeceğiz. diye konuştu.

Mehmetçik Taekwondo spor kulübü antrenörü Osman Katuk, salon içi turnuvada kendilerini yalnız bırakmayan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'a ve kendilerine imkan sağlayan Mehmetçik İlkokulu Müdürü Mustafa Özkoyuncu’ya teşekkür etti.

Taekwondo salonunda yapılan müsabakaların ardından taekwonducuları kutlayan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Taekwondoculara madalyalarını verdi. Başarılarını devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.