Bu haber kez okundu.

KURTALAN SPOR’UN RAKİBİ  İZMİR KARŞIYAKA OLDU
banner229
Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Yüksekova Belediye Spor’u 1-0 Yenen Kurtalan Spor, 1. tur maçında Tatvan Gençlerbirliği Spor’u 2-0 yenerek 2.tura yükseldi.
Kurtalan ilçe stadında yapılan maçın ilk yarısı golsüz olarak tamamlanırken, 77. dakikada Sidar Ceylan’ın ve 87. dakikada İbrahim Nazlıcan’ın attığı goller ile Kurtalan Spor 2-0’lık skorla maçın galibi oldu. Büyük bir taraftar desteği ile Tatvan Gençlerbirliği Spor’la karşılaşan Kurtalan Spor, Tatvan Gençlerbirliği Spor’u devirerek Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda mücadele etmeye hak kazandı.
Ziraat Türkiye Kupasında 2. turda mücadele etmeye hak kazan Kurtalan Spor Kulübü’nün yeni rakibi de belli oldu.
Ön eleme maçında Yükekova Belediye Spor’a karşı galip gelen Kurtalan Spor, 1. turda Tatvan Gençler Birliği Spor’u 2-0’lık skorla yenerek 2. Turda mücadele etmeye hak kazandı.
TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Spor Salonunda çekilen 2. tur kuraları sonucu 1. lig takımı olan Karşıyaka Spor Kulübü, Kurtalan Spor ile eşleşti. İki takım 22/09/2015 tarihinde saat 16:00′da Kurtalan ilçe stadında karşı karşıya gelecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.