Bu haber kez okundu.

BAŞKAN HIFZULLAH CANPOLAT; “AİLELERE ÖZEL TRİBÜN OLUŞTURULACAK”
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, transfer çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini, bunun yanında ise sosyal ve kültürel çalışmalara önem verdiklerini açıkladı. 
Türkiye Futbol Federasyonu Misli Com. 3. Liginde ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün yaptığı çalışmaları ve transferleri kamuoyu ile paylaşan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, yeni sezonda kulüp olarak aile tribünü oluşturacaklarını açıkladı. 
2021-2022 sezonunda sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık vereceklerini açıklayan Başkan Hıfzullah Canpolat; “Kulüp olarak yeniliklere açık bir kulüp olduğumuzu belirtmek isterim. Her geçen gün farklı fikir ve düşünceler ile spor severlere hizmet etmekteyiz. Sosyal tesisimizin hizmete girmesi ile beraber halkımıza hizmet vermeye başladık.

Bu kapsamda 2021-2022 sezonunda Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve Yönetimimiz ile yaptığımız istişare neticesinde Siirtli ailelere özel bir tribün oluşturacağız” dedi. 
SPOR AKADEMİSİ VE FUTBOL OKULLARI KURULDU
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün Altyapısının yanı sıra, Altyapı bünyesinde, Spor Akademisi ve Futbol Okulu kurulduğu müjdesini veren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat; “Başta Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun destekleri ile farklı yeniliklerle Siirt halkımıza ve spor severlerimize hizmet etmeye devam ediyoruz.
Bu kapsamda Siirt İl Özel İdaresi Spor Akademisi ve Futbol Okullarını kurduk ve çalışmalarımız başladı. 3. Lige çıkmamızın, ikinci senesinde vizyon, misyon ve hedeflerimizi oluşturmaya devam ediyoruz.

Maçların seyircili oynatılması ile beraber ailelerimize özel tribün oluşturarak, takımımızı desteklemeleri için tribünlere davet edeceğiz ve en güzel bir şekilde ailelerimiz karşılayarak maçları izlemelerinin imkanını yaratacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.