Bu haber kez okundu.

Sancak,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kürtleri Bu Vatanın Sahiplerinden Birisi Olarak Görüyor
banner229

Ethem Sancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtleri bu vatanın sahiplerinden birisi olarak gördüğünü söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler nedeniyle AK Parti heyeti Pervari ilçesinde iftarını açtıktan sonra, ilçeye bağlı  Beğendik (Bêdar) beldesine çıkartma yaptı.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak, milletvekili adayları Osman Ören, Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan ve diğer partililer gece Beğendik beldesine gittiler.

Burada Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belediye Başkan Vekili Hakan Şeker’den çalışmalar hakkında bilgi aldılar

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak burada yaptığı konuşmada; Ülkemizin son yıllarda gerçekleştirdiği atılımları anlattı.

Sancak, AK Parti iktidarı döneminde batı bölgelerinde önemli atılımlar gerçekleştirilmesine karşılık doğu bölgelerinde aynı başarının elde edilememesinin nedenini teröre bağladı.

Türkiye Cumhuriyeti kurarken Atatürk’ün Türkleri ve Kürtleri bu ülkenin sahipleri olarak gördüklerini anlatan Sancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kürtleri bu vatanın sahiplerinden birisi olarak gördüğünü söyledi.

Heyet buradaki konuşmaların ardından bölgenin önemli toplum önderlerinden Görgün Özdemir’in evine geçti.

Evin önünde bulunan kalabalık vatandaş topluluğuna seslenen Sancak, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiyi destekleyerek, ülkemiz üzerinde oyun oynayan dış güçlere gereken dersin verilmesini istedi.

Heyet kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte Görgün Özdemir’in evinde sahur yaptıktan sonra beldeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.