Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Mazbatasını Aldı
banner229

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’den Pervari Belediye Başkanlığına rekor oyla tekrar seçilen Tayyar Özcan mazbatasını aldı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde rekor oyla AK Parti’den Pervari Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Tayyar Özcan mazbatasını teslim aldıktan sonra Pervari halkı ile belediyeye geçti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Belediye önünde yaptığı konuşmada, 2019 mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlarımızın gösterdiği yüksek teveccühten dolayı başta ailem olmak üzere, tüm Ak Parti teşkilatına, kadın kollarına, gençlik kollarına, Ak gönüllülerine ve kıymetli Pervari halkına teşekkürlerimi sunuyorum.

Özcan, Pervari Belediyesi, Beğendik Belediyesi, il genel meclisi üyelerinde 3 kontenjandan 3’ünün de alınması, belediye meclis üyeliğinde 9’da 6 üyenin kazanılması büyük bir zaferdir. Şüphesiz bu zaferin en büyük mimarı Pervari halkıdır.

Bu büyük teveccüh sorumluluğumuzu artırmaktadır. 31 Mart seçimlerinde şahsıma oy veren, vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kazanan Pervari olmuştur, galip gelen halka hizmet hakka hizmettir inancıdır. Aldığımız bu sorumluluğun farkında olarak hizmetlere hemen start verdik.

Yapılacak çok işimiz var, Pervari’mizi hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Görevde olduğum süre zarfında değerli Pervari halkına hizmet etmekten onur duyacağım.

Özcan, oy veren, vermeyen diye ayırmadan tüm vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız. Bu bağlamda bizlere oylarıyla destek olan olmayan tüm herkese şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

işte adam gibi adam işte yiğitin düştüğü yerden bir daha kalktı işte çalışan belli aklımdasın demiyen başkan bu tefecilere yol vermiyen başkan bu seni ararım demiyen başkan bu hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun teşkilatı iyi seçen ve indanların kanını ve malına göz dikmiyen teşkilat bu

Avatar
memet 5 yıl önce

hayırlı olsun Tayyar Başkan