Bu haber kez okundu.

Osman Ören, “Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz”
banner229

AK Parti'nin 27. Dönem Siirt Milletvekilleri için hazırlanan aday listesi ilimizde sevinçle karşılandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, yaptığı çalışmalarda ince eleyip sık dokuyarak ve 24. dönem milletvekilliği döneminde halkın 7/24 ulaşabildiği eğitimci Osman Ören'in listenin ilk sırasında yer alması kentte sevinçle karşılandı.

24. Dönem AK Parti Milletvekilliği süresince Siirt’e hizmet ilkesinden ayrılmayan Osman Ören, Siirt’te yapılan birçok projeye öncülük ederek Eğitimden, Sağlığa, Spordan, Turizme birçok projenin altına imza atarak Siirtlilerin gönlünü fethetmişti.

Kendi milletvekilliği döneminde vatandaşlara yaklaşımıyla gönüllerde taht kuran Osman Ören, Milletvekilliği döneminde sadece Siirt'te yaşayan Siirtlilerin değil Türkiye'de yaşayan tüm Siirtlilerin Vekili olduğunu ispatlayarak, Türkiye’nin neresinden olursa olsun ulaşılabilir olması herkes tarafından takdir ediliyordu.

Siirt'le ve Siirtlilerle hiç bağını koparmadan gerek duyulduğunda ihtiyaçlara cevap vermesi toplum nazarında halkın vekili olarak kabul gören Osman Ören’e 1. sıradan tekrar adaylık verilmesinin ardından kendisiyle telefonda yaptığımız görüşmede duygularını anlattı.

Ören, İlimizin yöneticileri, bürokratları, STK’leri ve iş dünyamızla el ele vererek güçlü bir şekilde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

"HER ZAMAN ULAŞABİLECEĞİNİZ BİRİSİYİM"

Ören, 24.Dönem Siirt Milletvekilliği yaptığım dönemde Ankara'da her zaman ulaşabileceğiniz ve elimden geldiği kadar da dertlerinize derman olmak için çalışan bir kardeşiniz ve arkadaşınız olduk. İnşallah Allah bize tekrar bu görevi nasip ederse yine aynı şekilde Ankara'da her zaman ulaşabileceğiniz bir vekiliniz olacak" dedi 

Ören, Benim her şeyim burada. İşim, ailem, arkadaşlarım, evim burada. Siirt’i karış karış biliyorum. En uzak ilçeye dahi, defalarca gittiğimi biliyorum. Bu şehrin insanlarını, bu şehrin sokaklarını, ilçelerini, mahallelerini adım adım biliyorum. Şehirle ilgili sorunları yakından takip eden ve bunlara hakim olan biriyim. Bu şehrin hafızasını, geçmişini, bu şehre yapılan her bir hizmetin, her bir yatırımın, tüm detaylarını biliyorum.

Osman Ören, Amaç milletvekili olmak değil, ben zaten milletvekili olarak görev yaptım. Amaç kendi adımıza bir katkı sağlamak değil. Amaç, bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübelerimizi, birikimlerimizi, bu milletin bize yüklemiş olduğu misyonu, en iyi şekilde yerine getirmek. Öte yandan son 3 yıldır Ankara’daki görevimiz hasebiyle Ankara’yı, Ankara bürokrasisini çok iyi biliyorum. Ankara’daki kurum ve kuruluşlarla özel dostluklarımız oluştu. Elde ettiğimiz birikimi bu dönemde şehrimize hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Bunun için yola çıktık. 25 Haziran’dan itibaren ilimiz ve ülkemiz için yeni bir dönüm noktası olacak ve kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 

Ören, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hiçbir tereddüt yaşamıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız ilk turda gerekli oyu alarak seçilecek. Bu ülkemizin istikrarı için çok önemli. İnşallah milletimiz, Cumhurbaşkanımız ile uyum içinde çalışacak, ona destek verecek, arkasında dimdik duracak ve ülkemizin önünü açacak bir meclis yapısını da bu dönemde oluşturacaktır. Takdir milletin, millet ne derse başımızın üstünde yeri var.

Ören,toplumun tüm kesimlerinden aldığımız bu güç, destek ve dualarla inşallah güzel işler yapma niyetimiz Yüce Allah’ın izniyle hasıl olacaktır. Ben bu düşüncelerle, beni bu göreve tekrar layık gören başta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a,aileme,parti teşkilatlarına, kadın kollarına, gençlik kollarına ve Ak Partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim 6 yıl önce

keşke şu soruyu sorsaydınız. İktidar partisinden milletvekili olduğunuz dönemde memleketimize hangi projenizle hangi katkıyı sağladınız.

Avatar
muhsin 6 yıl önce

Saat itibariyle dolar 4,62 vatana millete hayırlı olsun.

Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun.

Avatar
Nezir onay 6 yıl önce

Hayırlı olsun hocam Allah utandırmasın başarılar diliyorum.

Avatar
Siirt56 6 yıl önce

Memleketimize hayırlı olsun. DEVAMMMM.

Avatar
VATANDAȘ 6 yıl önce

Hocam hayırlı uğurlu olsun. il özel idarede sizi bekliyen ișler var. El atacağınıza inanıyor bașarılar diliyoruz.

Avatar
mahfuz memduhoğlu 6 yıl önce

Siirtin sevilen insanı, siz siirt 3 dilli güzel şehrin vekili ve öğrencilerin vazgeçilmez mahmut hocası, osman hoca , kalben tekrar aday olduğunuz için çok sevindim, insan ne ekerse onu biçer, siirt gibi siiyaseti belli olmayan bir ilde halkı memnun etmek çok zor, dediğiniz gibi kaldığınız yerdem yola devam, Allah muvaffak etsin, hayırlara vesile olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun, il olarak yanınızda değilim ama kalben yanınızdayım sayın vekilim,selamlar, saygılar,

Avatar
Nail 6 yıl önce

İlimiz sevdalısına, sevenleri kendisine kavuştu. Hayırlı olsun.