Bu haber kez okundu.

Ören, “Telefonlarımız Gece Gündüz Açık, Halkımız Bizlere İstediği Anda Ulaşabilecek”
banner229

AK Parti Siirt milletvekili adaylarının belli olmasının ardından 3 isim Seçim lokallerinin açılışında bir araya geldikten sonra sahaya indi. 

AK Parti Siirt Milletvekili adayları Osman Ören, Lokman Özcan,Sadettin Sabaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, önceki dönem İl Başkanı Ali İlbaş ve teşkilat üyeleri ile birlikte Aydınlar Caddesi sakinleri ve esnafıyla bir araya gelerek,24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde destek istediler.

AK Parti Siirt Milletvekili adayları Osman Ören, Lokman Özcan,Sadettin Sabaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte, Aydınlar caddesi esnaflarını iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek, kendilerini tanıtıp, esnafla bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinlediler.

Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerinde bol kazançlar dileyerek, seçimler için destek ve dua istediler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakı olarak kutlu bir yola çıktık. 6 ilçenin tamamında vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Sadece adaylarımız değil, tüm teşkilatlarımız sahada olacak” dedi.

Her gün için özel programlar hazırlandığını kaydeden Çalapkulu, “Seçmenin bize aktarmak istediği tüm talepleri dinleyeceğiz. Ayrıca seçim ofislerimizde de görevli arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yürütecek. Teşkilatımız ilk günkü gibi heyecanlı ve görev yapacak” diye konuştu.

Çalapkulu, Türkiye'nin, coğrafyamızın ve dünyanın geleceğini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri ile bir taraftan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerken aynı zamanda TBMM'nin 27. dönemini de belirleyeceğiz. İnşallah elimizden gelen gayreti ortaya koyarak yüz akı ile bu süreci tamamlayacağımıza inanıyoruz.

AK Parti  Milletvekili adayı Osman Ören yaptığı açıklamada, Lokman Özcan,Sadettin Sabaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve teşkilatlarımız ile beraber şehrin ana arterlerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 24 Haziran seçimlerinin rüzgarını estirmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmaları için startımızı verdik" diye konuştu.

Ören, "24 Haziran’da inşallah 3 Milletvekilli, Belediye Başkanlarımızla, teşkilatlarımızla hep birlikte hareket ederek Siirt’in sorunlarının üstesinden geleceğiz. Hep beraber çalışarak ilimizin kalkınması, gelişmesi ve modern bir il olması için çalışacağız. İlimizin bütün sorunlarını biliyoruz. Bundan sonra bu sorunları çözmek için gece gündüz koşturacağız. Telefonlarımız gece gündüz açık. Halkımız bizlere istediği anda ulaşabilecekler” dedi.

Türkiye'de sessiz bir devrim yaşandığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde daha fazla hizmet yapılacağını vurgulayan Osman Ören "24 Haziran sürecinde Türkiye'de sessiz bir devrim yapılıyor. Bunu çoğu arkadaşımız biliyor. 1923 yılı nasıl ki Türkiye için bir dönüşüm noktası ise 24 Haziran 2018'de bir dönüşüm noktasıdır.

Çünkü parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Yani başkanlık sistemine geçiyoruz. Sistem değişikliği yaşıyoruz. Nasıl hayırlı bir karar aldığımızı, bu değişimi önümüzdeki süreçte dünya da görecek. Bu kararla geçmişte yaptığımız hizmetleri 1,5 kat daha fazla yapma fırsatı bulacağız.

Cumhurbaşkanımız manifestoyu da açıkladı. Cari açık kapanacak, faizler düşecek, enflasyon sıfırlanacak. Bunlar milattır. Cumhurbaşkanımızın ahdi var bu konuda. Bizde bu ahdi gerçekleştirecek neferleriz. Bugün de sahaya çıktık" şeklinde konuştu.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları, büyüyen ve gelişen ilimizin hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 6 yıl önce

yasin aktay güneş fabrikası açacaktı, osmanda zonda otobüs fabrikası açacaktı, bunlar açılmadan oy moy yok