Bu haber kez okundu.

Hüda-Par İl Başkanı Tekin, "İttifaklara Kapalı Bir Parti Değiliz"
banner229

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Hüda-par’ın ittifak yapar mı? Sorusunu yanıtlayan Tekin, “Adaletin olduğu yerde ittifaka açığız” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerin startını verdiklerini belirten Hüda-Par Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Hüda-par  ittifaka sıcak bakar mı?” sorusuna yanıtlayan Tekin, “Malumunuz toplum nezdinde yerel idarilerle alakalı kendi içlerinde konuşulan sıkıntılı bir durum vardır. Herkes şikayet ediyor. Adam kayırmanın olduğu bir idareden bahsediliyor. Torpilin olduğu Elit bir kesimin o idareden faydalandığı ama bu kesimin dışında toplumunun genelinin faydalanmadığı dair bir görüş var. Biz ittifaklara kapalı bir parti değiliz. Ama ittifaklar anlayış üzerine kapılarımız açıktır.

Adaleti sağlayan, haksızlıkları ortadan kaldıran insanların gerçek menfaatine çalışan bir işleyiş ve anlayış üzerine biz ittifaklara açığız. Ama yine ittifaklarda asıl karar merci bizim genel merkezimizdir. Biz şimdi yerel seçimlerin çalışmalarına start verdik. Genel merkezden gelecek karara göre de hareket edeceğiz” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.