Bu haber kez okundu.

HÜDA- PAR Aday Adayı Tetik’ten Esnaf Ziyareti
banner229

HÜDA PAR’dan Siirt milletvekilliği aday adayı olan Mehmet Tetik, seçim çalışmalarına Şirvan’dan başladı. Esnafı ziyaret eden Tetik, seçildiği taktirde esnafın sıkıntısını en yüksek perdeden dile getireceğini söyledi.

Siirt’te HÜDA PAR’dan milletvekili aday adayı olan kentin kanaat önderlerinden Mehmet Tetik, seçim çalışmalarına Şirvan ilçesinden başladı.

HÜDA PAR Siirt aday adayı Behcet Sevgili, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Recep Işıktaş, Şirvan İlçe Başkanı İrfan Alpağut ve beraberlerindeki partililerle ilçede esnafı ziyaret eden Tetik, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili aday adayı olmadan önce de sürekli esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini hatırlatan Tetik, esnafın sorun ve sıkıntılarını bir rapor haline getirdiklerini ve bunu ilgili mercilere ilettiklerini söyledi.

Esnafın  ilgisiyle karşılanan Tetik, esnafları gezerken karşılaştıkları teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve esnafa  teşekkür etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Tetik, şunları söyledi,

“Biz bu gün il başkanlığından oluşan bir heyet ile Siirt’in Şirvan ilçesine esnaf ziyaretinde bulunduk. Şirvan İlçe Başkanımız İrfan Alpağut bizleri karşıladı. Daha sonra esnafları gezmeye başladık. Esnaf ve vatandaşlardan çok yüksek bir teveccüh ve karşılama gördük. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etme fırsatımız oldu. Bizim onlardan olan beklentilerimizi anlattık. Onlar da bizlere duygu ve düşüncelerini anlattı. Bizlere gösterdikleri teveccüh ve karşılamadan dolayı Şirvan İlçemizden memnun olarak döndük.”

“Esnafı sık sık ziyaret ediyoruz”

Daha önce de esnafı sık sık ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için birçok kez raporlar hazırladıklarını aktaran Tetik, bu raporları yetkililere de sunduklarını ifade etti.

 Tetik, “Şirvan’a yaptığımız ziyaret tabi ki ilk değil daha öncede esnafları sık sık ziyaret ediyorduk. Genelde esnafı ziyaret ettiğimiz için genelini tanıyorduk. Onlar da bizleri tanımalarından dolayı çok hoşlarına gitmişti. Biz esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde onlara şunu söyledik; yakın bir seçimle karşı karşıyayız,bu erken seçim kimsenin beklediği bir seçim değildi. Ne hikmetse kısa bir sürede birden bu seçimi önümüze getirdiler.

Bizlerde bu seçim için acil bir şekilde yola koyulduk, biliyorsunuz seçime girme noktasında yeterliliğe sahibiz ve ülkenin 81 ilinde seçime gireceğimiz için diğer il ve ilçeleri de gezmemiz gerekiyor. Bunun için birçok aday gerekiyor, bende bu vesile ile HÜDA PAR milletvekilliğine adaylığımı açıkladım. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse biz halkımıza inanıyoruz ve onlarla içli dışlıyız.

Halkımız genelde Sıkıntılarını bizlere anlatıyor ve sorunlarını dilekçe halinde Partimize sunuyorlardı. Daha önceden bizlere ilettikleri sıkıntıları Valilik olsun, Belediye veya yetkili makamlara iletiyorduk, azda olsa bazı sorunların çözülmesinde önayak olduk.” dedi.

“Halkımızın yüksek sesi olmaya çalışacağız”

Seçilmesi durumunda halkın sorunlarını ve sıkıntılarını en güçlü şekilde Meclise taşıyacağını belirten Tetik, sözlerine şöyle devam etti:

“Halkımız bizlere teveccüh eder, oyunu bizlere verirse ve milletvekili seçilirsem; Allah’ınizniyle onların gür sesi olmaya çalışacağım. Halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını sürekli Mecliste gündeme getireceğiz. Bir adaletsizlik olduğun da karşısında duracağız ve diyeceğiz ki;‘bu şekilde olmaz!İnsanlar mağdur edilmemesi gerekir.’Halkımızın yüksek sesi olmaya çalışacak ve en iyi şekilde halkımı temsil edeceğim.

Bu vesile ile bütün Siirt halkına teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bizlere bu imkânı sağladığınız için sizlere de teşekkür ediyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.