Bu haber kez okundu.

Erdal Çelepçıkay, Aday Adayı Oldu Devlet Bahçeli'yi Ziyaret Etti
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bir önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Erdal Çelepçıkay Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Erdal Çelepçıkay Siirt Milletvekili aday adaylık başvurusunu MHP genel merkezi'nde gerçekleştirdi.

Çelepçıkaya, aday adaylığı ile ilgili olarak, "Aday olup olmamamız önemli değil, safımız belli olsun. Ülkücülerin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Dün olduğu gibi bugün de Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin yanındayız. Bu bize yeter. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır" dedi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Erdal Çelepçıkay yapmış olduğu başvurunun ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret etti.

Yazılı bir açıklamada bulunan MHP Siirt Milletvekili Aday Adayı Erdal Çelepçıkay, "Kıymetli hemşehrilerim; Ülke olarak geçirmiş olduğumuz bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatıp daha güzel ve aydınlık günlerin gerçekleşmesi için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Kadim şehir Siirt’te doğup büyümüş biri olarak bu güne kadar tamamen insan odaklı siyaset yapmaya gayret ettim. Şimdi sizlerin bu kardeşinize göstereceği teveccüh ile girmiş olduğum bu yolda desteğinize talibim". Saygılarımla

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabahattin söyüncü 1 yıl önce

Rabbim hayırlı etsin inşaAllah