Bu haber kez okundu.

DEVA Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Yarınki Mitinge Davet
banner229

DEVA Partisi Siirt il başkanlığı yarın genel başkanları Ali Babacan’ın katılacağı mitingin hazırlıklarını tamamlamak üzere. Vatandaşları mitinge davet ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgi vermek üzere İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi.

Mitinge 8 bin kişinin katılmasını beklediklerini ifade eden İl Başkanı Av Umut Dayanan;” Biz 5 Eylül 2022 tarihinde Siirt Valiliğine başvurarak 25 Eylül pazar günü Siirt’te bir açık hava mitingi düzenlemek istediğimizi bildirerek yer tahsisi noktasında izin talebinde bulunmuştuk.

Geçen hafta itibariyle Siirt valiliği bu talebimizi kabul etti. 5 Eylül’den bu yana yoğun bir çalışma ile il ilçe teşkilat larının çalışmaları ile bu miting için hazırlıklarımızı bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Yarın mitingimizi icra edeceğiz biz bu vesile ile sosyal medyada yazılı basında görsel medyada bütün hemşirelerimizi davet etmiştik sokakta adım adım esnaf esnaf gezerek davet etmiştik bir kez daha bugün de sizlerin aracılığıyla yeniden Siirtli hemşehrilerimizi daha özgür daha Adil daha mutlu bir Türkiye’de yaşamak adına yarınki Siirt mitingimize davet etmek istiyoruz.” Dedi

Kurumsal iletişim ve tanıtım başkanı Sanem Oktar ise konuşmasında şöyle dedi “Mart ayında kamuoyuna”Türkiye’nin kadim sorunlarında eylem planlarımız bulunmakta bu eylem planlarımız eğitim,sağlık KHK’lılar üniversite gibi farklı konular içeriyor. Biz Türkiye’nin her yerinde her kapıyı her ilde çalabilen bir partiyiz. Hem Gebze de hemde Gaziantep’te hemde Trabzon ve Yozgat’ta miting yapabiliyorsak deva partisinin mayası tutmuş demektir. Herhangi bir milliyetçilik , görüş ve Türkiye’nin her ilini kapsayabilecek bir parti olmuştur Deva Partisi. Siirt bu yüzden Deva partisi örneğidir. Çünkü üç dil konuşulmaktadır. Bu kadim topraklarda bu halk barış ve kardeşlik içinde yaşamaktadır. Birlikte beraberce barış içinde bu sorunlara çözüm bulmak için hemde hukuk bazlı bir sekilde yönetilecegine inanıyoruz.”

Basın toplantısında son konuşmayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen; “Deva Partisi olarak 4. Büyük mitingimizi Siirt’te icra edeceğiz. Biliyorsunuz partimiz kurulalı 30 ay oldu şu anda 81 il 725 ilçede 200.000 üyeye ulaşan resmi üyesi ve yine yüz binlerce resmen üye olamayan ama gönüllü olarak partimize hizmet veren seveni ile gönüllüsü ile partimiz damlaların sele dönüştüğü bir parti olarak Türk siyasetinde çok ciddi bir alt üst oluşunun eşiğinde olduğunu şu günlerde iktidara talip bir kadro bir anlayışıyla milletimizin huzurunda tabii ilk seçimimizi yapmadığımız için devam partisinin gücünü gösteren teşkilatlanması ortaya koyduğu eylem planları biliyorsunuz 12 eylem planımız yayınlandı.

Bir de mitingleri var bu mitinglerin ilkini Gaziantep’te ikincisini Gebze’de üçüncüsünü Yozgat’ta dördüncüsünü de yarın Siirt’te icra edeceğiz takip eden bir hafta sonra Trabzon 15 Ekim’de de Erzurum mitingimiz var Kasım ayında da bir İzmir mitingi için karar arefesindeyiz.

Deva partisi’nin bazı illerde örneğin Yozgat’ta bugün Siirt’te miting yapma kararının alması dahi medyada Bir cesaret esamesi olarak değerlendirildi ama Yozgat mitinginde nasıl ki meydan içi ve dışı ile doldu. Yarın Siirt mitinginde de biz nüfusa oranla en büyük Deva Partisi mitingini yapacağımıza olan inancımız tamdır. Siirt’in bütün ilçeleri ve köyleri yarınki mitinge hazırlığın heyecanı içerisinde bugünden minibüsler nevaleler hazırlanıyor.

Merkeze gelinecek bu büyük coşkuya bu büyük heyecana katılacak ve dönülecek siirt’i tercih etmemizin bizim açımızdan birkaç sembolik anlamı var birincisi ve en önemlisi bizim için teşkilatımızın burada ilçe başkanları il Başkanı ile ve yönetimleriyle birlikte ortaya koyduğu 30 aylık pratik sizin de yakından izlediğiniz gibi oldukça başarılı bir teşkilat pratiğimiz var ikincisi güneydir istemiştik gaziantep’ten biraz daha geride ve son olarak da Siirt’in türk siyasi tarihinde özel bir yeri var. Ama bu özel yerinin karşılığı olan vefa’yı hizmeti de hak ettiğini de alamamış bir ilimiziyetimiz işte biz Batman’dan buraya arabayla geldik karayoluyla yarın genel başkanımız Diyarbakır’dan gelecek ama şöyle Siirt’in etrafında bir çember çizsek 200 kilometrelik bir çember bu 200 kilometre içerisindeki yol standardı Türkiye’nin en kötü yol standardı olabilir.

Oysa 20 yılda 20.000 kilometre yol sayısız havalimanı köprü ve devasa hizmetler becermiş bir partinin bugün Siirt’in etrafındaki 200 kilometrelik hatta hiçbir şey değilse Türk siyasi tarihinde yapmış olduğu tarihsel değişime katkısı nedeniyle de olsa yok. Oysa biz biliyoruz ki Türkiye’de 14 kilometrelik tüneller yapıldı. 60 kilometrelik bir yolda 11 tane tünel açıldı arkadaşlar tek tek yer verip o hizmetleri eleştiriyor durumuna düşmek istemiyorum ama bunları yapan bir iktidarın bugün seyit’in bırakın havalimanı ya ben hadi havalimanı bir kenar kazın düz yolunu yapamadı ki havalimanı sancımız da hep birlikte bir hemşeriniz olarak yaşadığımız bir sancı. “Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMitingUMUT DAYANANDEVA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.