Bu haber kez okundu.

Behcet Sevgili, HÜDA PAR’dan Milletvekilliği Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu
banner229

HÜDA PAR Siirt eski İl Başkanı Behcet Sevgili, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

HÜDA PAR’dan milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci başlatılmasının ardından, Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt’te de milletvekili aday adaylığı başvuruları son günde devam etti.

HÜDA PAR Siirt eski İl Başkanı Behcet Sevgili, 24 Haziran seçimleri için HÜDA PAR’dan milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Partisinin Merkez İlçe Başkanına başvuru formunu teslim eden Sevgili, 27’nci dönem milletvekili genel seçimlerinin Siirt’e, ülkeye ve İslam ümmetine hayırlı olmasını, Suriye’de ve bütün İslam coğrafyasında akan kanın durması temennisinde bulundu.

Yaklaşık 2 yıl boyunca HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Sevgili, şunları söyledi:"27. dönem milletvekilli aday adayı için başvurumu yaptım, başvuru evraklarını Merkez İlçe Başkanı Recep Işıktaş kardeşime teslim ettim. Kendileri de evraklarımızı kayıt altına aldılar.

Biliyorsunuz ki yaklaşık 2 yıl HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığını yürüttüm, İl Başkanlığım döneminde Siirt’te bulunan başta esnaflar olmak üzere; mahalle ve köylere sürekli ziyaretlerde bulunarak şikâyet ve sorunlarını dinledik.

Memleketimizin sorun ve sıkıntılarına bire bir şahid olduk. Yani Siirt’i çok iyi tanıyoruz. Seçim sürecini de bu eksende yürüteceğiz. Biz adaleti sadece mahkeme salonlarında yargı kararlarında aramıyoruz. Sosyal, iktisadi, hizmet, eğitim ve hukuk alanında da ciddi adaletsizlikler söz konusudur. İnşallah halkımızın destekleriyle, Ankara’ya bizi gönderirlerse yeni dönemde Mecliste adaletin tesisi için haksızlıklara karşı mücadele vereceğiz..”

Behcet Sevgili kimdir?

Sevgili 1978 Siirt’in Eruh İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Siirt merkezde tamamladı. 2 yıllık ilahiyat mezunu olan Sevgili, 6 çocuk babasıdır. 2 yıl HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığını yapan Sevgili, bu süre zarfında Siirt esnafının sorun ve sıkıntılarını raporlar haline getirerek çözüm önerileri ile yetkili makamlara iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.