Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı
banner229

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, başkanlığında "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" 2-4 Ağustos tarihleri arasında Şanlıurfa'da başladı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İlçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, ana kademe ve kadın ve gençlik kolları ve yerel yönetimler başkanlarının katılımları ile 2-4 Ağustos tarihlerinde Şanlıurfa’da başlayan AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge toplantısına katıldılar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki yaptığı konuşmada, "Özellikle yerel yönetimler birimi olarak AK Parti'de aldığımız kararlarda belirli merkezlerde bu toplantıları yapılarak, yapacağımız tasarrufları ve konuları takip ederken, gittiğimiz illere faydamız olsun istiyoruz.medyasiirt 15 kadar eski Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını yapmış duayen isimlerimiz var. Bu arkadaşlarımızla merkez seçtiğimiz illere gidip projeleri gözden geçirip tecrübe ve bilgilerimizi gözden geçirmeye çalışıyoruz.

Tecrübe kolay kolay elde edilmiyor. Yıllar içerisinde yaşanmışlıklar içerisindeki en kıymetli bilgiler, nihayetinde yaşını başını almış insanlarda oluyor. Biz de burada bir taraftan belediyelerimiz ile ilgili 3 gün sürecek toplantılar yapacağız.

Bu çalışmanın içerisinde mevzuatla birimi, halkla ilişkiler bölümü ve bizim AK parti olarak dikkat ettiğimiz prensiplerimizi tek tek anlatmaya çalışacağız. Bir taraftan da belediye başkanlarımızı yarın gelecek olan 10 kadar bakanımızla birlikte karşı karşıya getirip sorunlarını birebir görüşme, dosyalarını verme ve onları da takip etme imkanı sunacağız" şeklinde konuştu.

Özhaseki, belediye başkanlarıyla mevzuat ve yönetimle ilgili konuların konuşulacağını belirterek, halkla ilişkiler ve finans yönetimi hakkında tecrübelerin paylaşılacağını dile getirdi.

Bütün belediye başkanlarını dinleyerek, onların ihtiyaçlarının neler olduğu ve bunları nasıl çözebilecekleri hakkında tek tek görüşme gerçekleştireceklerini aktaran Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:"AK Parti Genel Merkezi olarak düşündüğümüz bir takım ahlaki prensipleri, daha önce manifestoda da yazdığımız ve ilan ettiğimiz konuları arkadaşlarımıza burada bir kez daha hatırlattık ve 5 yıl boyunca uymaları gereken kuralları kendilerine tek tek söyledik.

Tüm Türkiye'de bu toplantıları inşallah gerçekleştireceğiz ve hem belediye başkanlarımızı eğitmiş olacağız hem de taleplerini alarak projelerini takip edeceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.