Bu haber kez okundu.

Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Cantürk Basınla Bir Araya Geldi
banner229

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde ilimizden Bağımsız Milletvekili adayı olan Fatih Bahattin Cantürk ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bağımsız Milletvekili adayı Fatih Bahattin Cantürk Kızlar Tepesi sosyal tesislerinde  yapılan kahvaltının ardından yaptığı açıklamada; "Güzide Siirt Şehrimizin Kıymetli Basın Mensupları davetime icabet ederek şahsımı onurlandırdığınız için Sizlere sonsuz teşekkür ediyor, Hepinize ayrı ayrı Hoş geldiniz diyorum. Malumunuz 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Siirt İlimizde Bağımsız Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıkmış bulunmaktayım.

Öncelikli olarak geçmişe dönüp baktığımızda 9 yıllık siyasi hayatımda olduğu gibi, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde amacımın Maddi ve Manevi menfaatler olmadığını belirtmek istiyorum. Gayemiz Siirt İlinin Gelişimine, Geleceğine en önemlisi Siirt İnsanımızın Yaşam Standartlarının Yükseltilmesine katkı sağlamaktır.

Fatih Bahattin Cantürk olarak Üç Dilli Kardeş Şehrimizin değerli vatandaşlarından tek temennim; İçinizden biri olarak bu Kardeşinizle birlikte ortak değerlerinizi, Siirt için istek ve taleplerimizi düşünürek 14 Mayıs’ta Sandıkta Oylarınıza talip olduğumu bilmenizi ister, takdirlerinize sunarım.

Daha Güzel Bir Siirt için Hep Birlikte Başaracağız diyor. Sevgi Saygı ve Hürmetlerimi Sunuyorum". İfadelerini kullandı.

Cantürk yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer özen 1 yıl önce

Bu kişinin memlekete emeği çok döneminde yüzlerce kişiye hizmet etti ilçe başkanını bile halktan hiç tanımadığı birine yaptırdı bir şey değilken kendisine ilgi gösterene yetkili iken çok vefa göstermedi deniyor vatandaş anti memnun çok oy alacak ve kendisi çıkacak geri kalanı hangi partiye istersen borç verecek yükseklere çıktığında aşağıda tanıdıklarını ihmal eden düştüğü zaman eskiden aşağıdayken bulduğu insanları bulamayacak bu herkes için öyledir sanada onada banada

Avatar
Mustafa toprak 12 ay önce

umuduğunu blamayan dimyata giderken evdeki pirinçten olan kim ne ektiyse onu biçer mercimek ekip bığday alan olmamış ama insanlara emek verdiysen değer verdiyse yüzde yüz olmasada çoğundan geri saygı ve sahiplenme görürsün kimse bir görevdeyken havalara girmemeli görüyoruz sonlarını az kalmıştı seçilecekti