Bu haber kez okundu.

AK Parti Tillo İlçemizin İlk Aday Adayı Veysel Aydın Oldu
banner229

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Tillo ilçemiz için ilk başvuruyu SULTAN MEMDUH’un torunlarından rahmetli Behmen Aydın’ın oğlu Veysel Aydın yaptı.

Veysel Aydın bugün sabah saatlerinde AK Parti il binasına giderek İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya dosyasını teslim ederek adaylık başvurusunda bulundu.

31 yaşında olan genç aday Veysel Aydın toplum tarafından efendiliği ve ağır başlılığı ile tanınıyor.

Tillo Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Aydın yaptığı açıklamada;Babamın vefatından sonra sorumlu olduğum bir ailem ve mensup olduğum geniş bir sülalem var .

Benim için çok kıymetli olan Tillolu hemşerilerim yoğun talebi ve teveccühünün ardından aile büyüklerim ile yaptığım istişare sonucu belediye başkanı aday adaylığına AK PARTİ den talip oldum.

Mübarek olan evliyalar diyarı ilçeme ecdadıma ve hemşerilerime rabbim çok büyük hismetler yapmayı nasip etsin . Bu süreç bir yarıştır adaylık verilmemesi durumunda bütün aday adayı arkadaşlarımı partimize aynı şevk ve azim ile çalışmaya davet ediyor ve yine birinci parti yapacaklarına canı gönülden inanıyorum . Aday adayı olacak arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum .

Rabbim kazasız belasız kardeşçe bir seçim geçirmeyi nasip etsin ve bizleri en başta ALLAH’a daha sonra milletimize karşı utandırmasın . Siz basın mensubu büyüklerime teşekkür eder saygılarımı sunarım

Veysel Aydın Kimdir;

Veysel Aydın işletme mezunu. TİLLO Kızılay Şubesini 2015 yılında kurup,başkanlığını yaptı. Yardımseverliği ile tanınan genç aday Veysel AYDIN geçmişi köklü olan bir ailenin mensubu. Üniversite yıllarında okuduğu şehrin AK Parti Gençlik Kollarında aktif siyasi hayatına başladı.

Üniversitenin AK Parti fakülte sorumluluğunu 3 yıl devam ettirdi. Okulunun bitiminin hemen ardından askerlik görevini yerine getiren, Veysel Aydın 2014 yapılan yerel seçimlerde babası Behmen Aydın’ı da Tillo Belediye Başkanlığını kazanamaması sonucu istenmeyen bir olay yüzünden kaybetti.

Babasının büyük oğlu olması hasebi ile aile sorumluluğunu yüklenen gerek STK gerek siyasi toplum içinde çalışkanlığı ile tanınan ve insanlara elinden gelindiğince yardımcı olmaya çalışan biri olarak tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.