Bu haber kez okundu.

AK Parti Teşkilatı Tebrikleri Kabul Etti
banner229

AK Parti İl Başkanlığı, Pazar günü yapılan seçimlerde elde edilen başarıdan dolayı tebrikleri kabul etti.

Siirt Ak Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen programda 24 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 27. dönem milletvekili seçilen Osman Ören ve Milletvekili adayları Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, teşkilat mensupları ve AK Parti gönüllüleri ile tebrikleri kabul ettiler.

İl binasında düzenlenen programa AK Parti Milletvekili Osman Ören, Milletvekili adayları Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, il ve ilçe teşkilatı ile partililer katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 24 Haziran seçimi galibinin demokrasi ve milli irade olduğunu ifade ederek, “Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımızın her bir ferdidir. Siyasi tarihimizin en yüksek katılımlı serbest seçiminde, sandığa giderek demokrasi şölenine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Dün darbecilerin tanklarını, toplarını, uçaklarını, helikopterlerini çıplak elleriyle durduran bu millet bugün istiklaline ve istikbaline sahip çıkmıştır. Milletimiz sandıkta tercihini 16 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil, hizmetten yana kullanmıştır. Kazanan demokrasimiz olmuştur. Kazanan hizmet siyaseti, kazanan milli iradenin üstünlüğü olmuştur. Kazanan Türkiye olmuştur, bölgemizdeki tüm mağdurlar, dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur” dedi.

Siirt’te Ak Parti teşkilatlarının seçim çalışmaları çerçevesinde büyük bir gayret sarf ettiğini de dile getiren Çalapkulu, “Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, milletvekili aday adaylarımız, milletvekili adaylarımız, eski yöneticilerimiz, mahalle temsilcilerimiz, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimizle entegrasyon sağlamış; bir çok ilkleri gerçekleştirerek kurumsal seçim stratejileri uygulanmış olup, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacak şekilde çaba sarf etmiştir.

Bu çaba ve gayretimizle rabbim de bizleri mahcup etmemiştir. İnşallah Siirt’imizi ve partimizi hak ettiği yere taşımak için bu günden itibaren yine aynı kararlılık ve samimiyetle gecemizi gündüzümüze katacağız. Halkımızın iradesi ve teveccühüyle seçilen milletvekillimiz Osman Ören’e milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, “ Bu demokratik yarışta AK Parti’ye gönül veren ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katıp bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan başta AK Parti İlçe Teşkilatlarına, Gençlik Kollarına, Kadın Kollarına ve AK dava gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Ülkemiz ve şehrimiz için güzel yarınlar bizi bekliyor olacaktır.

Bu vesile ile Memleketimize bu günden itibaren hak ettiği hizmeti getirebilmek için durmadan yılmadan çalışacağız. Durmak yok, yola devam diyoruz. Hep birlikte el ele verip bu işin üstesinden geleceğimize canı gönülden inanıyorum. Allah herkesten razı olsun. Kazanan Türkiye oldu, kazanan Siirt oldu diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayları Sadettin Sabaz ve Lokman Özcan'da desteklerinden ötürü AK dava gönüllülerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaș 6 yıl önce

Sn Osman Vekilim ve Özgür bașkanım Siirtin 2. Ak Partili Vekili çıkarması hiçte zor değildi. Ancak Siirt küçük bir yer. Herkes birbirini tanıyor olan biteni görüyor. Parti Yönetimindeki bazı șahsiyetlerin menfaat hesapları partiye zarar verdi. AK Parti vizyonu ile alakası olmayan bu kișileri bir an önce temizleyin ki yerel seçimlerde güçlü olalım. Șimdiden bașarılar dilerim

Avatar
kurtalanlı karto 6 yıl önce

yahu ne başarıdan bahsediyorsunuz özellikle Siirt merkez ve kurtalan da büyük hizmete uğradı bunun tek nedenı il ve ilçe teşkilatın hiç çalışmaması ve halktan uzak olunması ve kendi çevresine ailesine hizmet ve çıkar için partiyi kulanmasıdır.eğer bu insanlarla gidilirse yerelde dahada büyük hüsrana uğrarız.lürfen derhal istifa edin ey teşkilatlar

Avatar
Sadık 6 yıl önce

teşkilatta dava sahibi olmayan bazı kimselerin geçmiştede şimdide AKPARTİYE oy vermediği hatta aleyhinde çalıştığı söylenmektedir hatta yönetimde olup HDP tandanslı kimseler yönetime alınırken yıllardır bu davaya gönül vermiş olanların listeye alınmaması hatta onların dışlanması bir çok oy kaybına neden oluyor gerçi atı alan üsküdarı geçti ama keşke yönetime ehil dava sahibi çıkar için yönetimde yer almayan insanlardan seçilseydi ve bu durumda çok insanda vardır

Avatar
demirci 6 yıl önce

İnanın alınan oyun belkide yüzde onu teşkilat içinde vekiller içinde verilmediğini vatandaşın konuşmalarından anlıyoruz nedenmi verildi bu oylar Recep Tayyip Erdoğan için Ülkemiz için devletimiz için açıkçası teşkilatlar bu oyları sahiplenmesin onlar için verilmedi ekseriyetle kimse alınmasın darılması gerçek budur

Avatar
Mustafa Dava adamı 6 yıl önce

Ben şahsen parti teşkilatında olmaması gereken bazı kimselerin neden alındığını anlamış değilim geçmişte sandık başlarında Akpartili görevlilerle tartışmış kavgaya vardıran kimselerin yönetimde ne işi var alan kimse yanlış yapmış dava adamları dururken davası başka parti olan kişilerin alınması yanlış ve bu yanlış çok oy kaybına neden oluyor zaten o kimseler kesinlikle akpartiye oy vermezler bilmiyormu onları alanlar yoksa başka nedenlemi alındı halk merak ediyor