Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığından CHP'li Engin Özkoç'a Tepki
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı  Av.Caner Özturan tarafından okunan basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a yönelik sarf edilen sözleri kınayarak, Özkoç'u istifaya davet etti.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Bahri Caner Özturan, ülkemizin bekası için bir an olsun tereddüt etmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize yüce rabbimden acil şifalar diliyoruz.

Özturan, milletimizin yüreği bu acıyla yanarken, bulduğu her fırsatta milletimizin sinir uçlarıyla oynayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve beraberliğini temsil eden, aziz milletimizin teveccühüyle bu göreve seçilen cumhurbaşkanımız, başkomutanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak Türkiye büyük millet meclisi çatısı altında seviyesizce hakaretlerde bulunmuştur.

Öncelikle bu şahsın, sayın cumhurbaşkanımıza yönelik sözlerini misliyle kendisine iade ediyoruz. Bilinmelidir ki bu hakaretler, sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, onun temsil ettiği makama da yapılmıştır. Bu şahıs şunu da çok iyi bilmelidir ki; cumhurbaşkanımızın şerefi, onuru, haysiyeti 83 milyon vatandaşımızın ve ülkemizin, şerefi, onuru ve haysiyetidir.

Sayın cumhurbaşkanımız, gecesini gündüzüne katarak, ülkemizin bekası ve milletimizin refahı için mücadele yürütürken, sayın cumhurbaşkanımızın Türkiye düşmanlarına karşı bu kararlı duruşunu bir türlü hazmedemediği her halinden anlaşılan CHP grup başkanvekili Özkoç’un cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadeler artık provakasyonun son noktasıdır.

Öyle anlaşılıyor ki; CHP grup başkanvekili özkoç, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, Fetö ve PKK gibi terör odaklarının ve Türkiye’yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin maşalığını yapmaktadır.

"KENDİSİNİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Bahri Caner Özturan, Özkoç'u istifaya davet ederek,bu utanç; CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Tüm bu nedenlerle kendisini derhal istifaya davet ediyoruz. Şunu da ifade etmek isteriz ki, AK Parti teşkilatı olarak bu şahsa karşı yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımız gibi yaptığı çirkinliklerin hesabını hukuk ve yargı düzeni içerisinde sormaya devam edeceğiz.

Özturan, basın açıklamasına katılım sağlayan her bir Siirtli hemşehrilerimize ve siz kıymetli basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Basın Açıklamasına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci,İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.