Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Alaattin Aydın, Medya Siirt Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti’den Siirt Milletvekili aday adayı olan Eski milletvekillerimizden Emin Aydın’ın oğlu Alaattin Aydın Medya Siirt büromuzu ziyaret etti.

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmenleri Turan Koyuncu ve Ömer Özer ile bir araya gelen Alaattin Aydın, yılların biriktirdiği deneyimlerini, birikimini, plan ve projelerini AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın mücadelesine sunmak istedeğini söyledi.

Aydın, AK Parti teşkilatımıza, Ülkemize ve milletimize hizmet etmek istiyorum. Davamız için koşturmak, ter akıtmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde nefer olmak istiyorum.

Bu düşüncelerden hareketle 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Siz değerli dostlarımdan, AK Partiye gönül veren tüm hemşerilerimizden, AK Parti Siirt Teşkilatımızdan, basınımızdan dua ve destek bekliyorum " şeklinde konuştu.

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmenleri Ömer Özer ve Turan Koyuncu, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili aday aday olan Alladdin Aydın’a başarılar diledi.

ALAATTİN AYDIN KİMDİR

1985 yılında Siirt’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Siirt’te, Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversite tahsilini Anadolu üniversitesi Sosyal bilimler fakültesinde tamamladıktan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli saraylar daire başkanlığı İstanbul Dolmabahçe sarayında göreve başladı. Şuan da görevi Ankara TBMM’de devam etmektedir.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimi devam etmektedir. Orta düzeyde İngilizce, iyi düzeyde Arapça bilmektedir. Alaattin AYDIN evli ve bir çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.