Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'e Ziyaretçi Akını
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına tekrardan atanan Öner Geyik’e parti binasında tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Merkez İlçe Başkanlığı görevi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Öner Geyik’in, kurum müdürleri,vatandaşlar ve partililer ziyaret ederek tebrik ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, “Bizler hiçbir zaman Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak, o zor ve sıkıntılı dönemlerin tamamında yanında yer almaya çalıştık. Halkına hizmet aşkıyla susamış liderimizin arkasında durmadan yol kat ettik.

Davamızdan asla taviz vermedik. Halkımız neyi ne şekilde istiyorsa ona göre yolumuzu tayin edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Siirt için, vatandaşımız için tüm varlığımızı ortaya koyarak sahalarda olacağız”.

Geyik, Çalışmalarımızı kardeşlik duygularıyla, kimseyi kırmadan gönlüne, yüreğine dokunarak yapacağız. AK Parti’de küskünlüğe, kırgınlığa yer yok. Ayırmacılığa ve kayırmacılığa asla yer yok. Çünkü Siirt ve Türkiye’nin vaktini boşa harcayacak bir anı bile bulunmamaktadır. Yeni sürecin partimiz ve Siirt  adına hayırlar getirmesini temenni ediyor, halkımızın ilgi ve desteğini bekliyoruz”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.