Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığına Haşim Karaatay Atandı
banner229

AK Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce Faris Akgül'den boşalan Kurtalan İlçe Başkanlığı görevine Haşim Karaatay atandı.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’ün görevinden istifa etmesinin ardından Kurtalan İlçemizde AK Parti İlçe Başkanlığında AK Parti Batman Milletvekili ve Siirt İl Koordinatörü Ziver Özdemir başkanlığında yapılan  Temayül yoklamasının ardından Ankara’ya çağrılan Haşim Karaatay, Tacettin Lale,Zakir Tuna, Muhteşem Taşkıran ve Cüneyt Uyanık arasından AK Parti Genel Merkezi tarafından Haşim Karaatay uygun görüldü.

Haşim Karaatay, mazbatasını Ankara'da AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in elinden aldı.

Kurtalan İlçe Başkanlığı görevine getirilmenin mutluluğunu yaşadığını aktaran Haşim Karaatay, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışacağını belirtti.

Karatay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve Siirt Koordinatörümüz Sayın Ziver özdemir Başkanlığında tarafıma tevdi edilen AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı görevim hayırlara vesile olur inşallah. Bu süreçte emeği geçen il başkanımız Av.Ekrem Olgaç’a, Milletvekilimiz Osman Ören’e, teşkilatımıza, değerli büyüklerime ve hayır dualarını esirgemeyen Kurtalanlı hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada, "Yerelde ve genelde yapılan istişareler ile gerçekleşen temayül sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in onayı ile Kurtalan İlçe Başkanlığına Haşim Karaatay atanmıştır. Kurtalan İlçe Başkanımız Haşim Karaatay’a Rabbim hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.