Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı İçin Temayül Yoklaması Yapıldı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından Kurtalan ilçesinde ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’ün görevinden istifa etmesinin ardından Kurtalan İlçemizde AK Parti İlçe Başkanlığında AK Parti Batman Milletvekili ve Siirt İl Koordinatörü Ziver Özdemir başkanlığında Temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığında yapılan temayül yoklamasına 15 aday adayı başvuruda bulundu.

AK Parti Batman Milletvekili ve Siirt İl Koordinatörü Ziver Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen temayül yoklamasında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolu üyeleri ile mahalle ve köy temsilcileri oy kullandı.

Temayül yoklamasında kullanılan oylar genel merkeze gidecek ve orada bir değerlendirme yapılacak. Değerlendirmenin ardından ise belirlenen adaylar genel merkeze davet edilip, görev teslimi yapılacak.

AK Parti Batman Milletvekili ve Siirt İl Koordinatörü Ziver Özdemir yaptığı açıklamada, temayül yoklaması ile belirlenecek üç ismin AK Parti Genel Merkezine bildirileceğini, Genel Merkezde yapılacak mülakat ile ilçe başkanının belirleneceğini söyledi.

Temayül yoklamasına, AK Parti Batman Milletvekili ve Siirt il Koordinatörü Ziver Özdemir ile birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,Eski Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay'da katıldı.

Temayül yoklamasının sonunda Batman Milletvekili ve Siirt il Koordinatörü Ziver Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ilçede 5 yıl görev yapan eski ilçe Başkanı Faris Akgül’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kurtalan halki 4 yıl önce

Halkin istedigi olacaksa Tacettin Lale olur.. kurtalan halki T. Lale yi istiyor.

Avatar
Memleketdelisi 4 yıl önce

Tacettin lale olması bekleniyor. Halk bunu gönülden benimsemiş