Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay’a Ziyaretçi Akını
banner229

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den mazbatasını alarak AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı görevini devralan Haşim Karaatay yedi’den yetmiş’e her kesim tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Haşim Karaatay, geldiği günden itibaren kapıları sonuna kadar açtı. ‘Hayırlı olsuna gelen ve gidenlerin haddi hesabı olmayan AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığında, bu günlerde hareketli günler yaşanıyor.

Genç ve dinamik başkan yorulmadan, gelen herkesle tokalaşıyor, selamlaşıyor. Bir heyet gidiyor, başka bir heyet geliyor.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, “Bu parti milletin partisi, bu makam milletin makamı. Gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin partimize olan teveccühü, Kurtalan’ımız için umudumuza umut, heyecanımıza heyecan katıyor.

Bu parti milletin partisi, bu makam milletin makamı. Gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yeni dönemde; vefa, samimiyet, güçlü iletişim, ortak akıl ve katılımcılık olacak. Samimiyetle gayret gösterip, güçlü iletişim kuracak, ortak akılla hareket edecek ve katılımcı siyaset anlayışıyla, gece gündüz Kurtalan’ımız için çalışacağız” diye konuştu.

Atamadan duydukları memnuniyeti dile getiren ziyaretçiler arasında, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığına bu güne kadar hiç girmemiş birçok insanların olması ayrı bir dikkat çekti.

Partiye yeni gelen vatandaşlar atamalardan duydukları memnuniyetin yanı sıra Haşim Karaatay’a destek sözleri verdiklerini de dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.