Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Milletvekili Adaylarının Yerli ve Milli Adaylar Olduğunu Söyledi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, 28.dönem Siirt Milletvekili Adayları Mervan Gül ve Fevzi Sevgili ilimizde bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Lokanta Osman’da düzenlenen basın toplatısında konuşan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, seçimlere 10 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen gidilmedik hane, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, Milletvekili adaylarının yerli ve milli adaylar olduğunu söyledi.

Olgaç, diğer partilerin dışardan gelen adaylar olduğunu Siirt halkının yerli ve milli olan adaylarımıza tevecüüh göstererek, seçimden muzaffer olarak ayrılacaklarını ve ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceğini Siirt’te de üç vekil adayımıza güveniyoruz ve üçünüde meclise göndereceklerini söyledi.

Devlet kurumlarının aktif siyasete müdahil olduğu iddialarına sert bir cevap veren AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, “Devlet kurumları, siyasetin başında kim olursa, onlarla birlikte hizmet etmeye devam eden insanlar. Yani sırf burada polemik yaratmak için, bir çok siyasi partiden kurumlar aleyhine birçok söylemde bulunuyor.” diye belirtti.

“Parti çalışanlarımızla birlikte bu seçimi de muzaffer bir şekilde bizler atlatacağız.” diyen Olğaç, “Dışarıdan devamlı bazı kurumlarımıza sert söylemlerde bulunuyorlar. Devlet baki, siyaset geçicidir.  Kurumlarımız burada devlet olarak ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ama siyasetle ilgili bir çalışma yaptıkları yok. Kimse bunu farklı bir yere çekmeye çalışmasın.

Devlet kurumları, siyasetin başında kim olursa, onlarla birlikte hizmet etmeye devam eden insanlar, yani sırf burada polemik yaratmak için, bir çok siyasi partiden kurumlar aleyhine birçok söylemde bulunuyor. Bu çok yanlış. Kurumlarda çalışan tüm insanlar bizlerin hemşerileri, tanıdığımız ortak insanlar. Bizler siyasetçileriz, çalışacak olanlar bizleriz, bizler zaten çalışmalarımızı gün be gün yürütüyoruz. Hemşerilerimiz ile birlikte, parti çalışanlarımızla birlikte elhamdülillah bu seçimi de muzaffer bir şekilde atlatacağız.” dedi.

AK Parti 1. Sıra adayı Mervan Gül yaptığı konuşmada; AK Parti hükümetleri döneminde merkezde ilçelerde kırsalda müthiş hizmetler yapıldığını belirterek, gezmiş oldukları ilçe, belde ve köylerde vatandaşların kendilerini bağırlarına bastığını söyledi.

Siirt’in hizmetkarlığına talip olduklarını belirten Gül, Siirt halkının kendisinin çok iyi tanıdığını, Belediye Başkanlığı döneminde ilimize kazandırmış olduğu Temiz su arıtma tesisi, Katı Atık Arırma Tesisi ve ağaçlandırma gibi bir çok kalıcı projelerinin olduğunu ithal aday olan ve oda kendisi gibi belediye başkanlığı yapmış adaya da hodri meydan diyerek, kendi dönemine ait bir eser göstermesini istedi.

Mervan Gül, hükümetimizin yaptığı eserlerin ortada olduğunu belirterek, belediye başkanlığı döneminde başlatmış olduğu Kentsel dönüşümün yine kendisine nasip olacağını ve kentsel dönüşümün elzem olduğunu söyledi.

İstihdamı destekleyeceklerini ifade eden Gül, gençlere iş imkanı medyasiirt sağlayacaklarını, Evde huzur varsa buda şehre yansıdığını. 3 milletvekili ve il başkanı ile birlikte elimiz güçlenirse ilimize daha çok hizmetin  geleceğini söyledi.

Mervan Gül 2018 yılında aldıkları oyun çok daha üstünde oy alacaklarını belirterek, tüm kamu kurum kuruluşlarla, üniversite ile el birliği yapıp güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.

AK Parti 2. Sıra adayı Fevzi Sevgili yaptığı konuşmada, 10 günlük süreçte Siirt halkının kendilerini yalnız bırakmayacağını ve Siirt’in makus talihini yeneceklerini söyledi. Sahada kendilerine inanılmaz teveccühün olduğunu belireten Sevgili ve seçimin çok farklı olacağını seçimin kaderini Siirt halkının belirleyeceğini ifade etti.

Adayların çözüm odaklı ve yerli ve milli olduğunu belirten Sevgili, Kobani olaylarında hastaneyi 7 kez yakanlar kim. Kimler gönderdi. Siirt halkının çok iyi bildiğini söyledi.

Gençlere yönelik projeler yapacaklarını ve Tekstil en önemli projenin olacağını belirten Sevgili, kendisine güvendiğini bürokraside çözemeyeceği iş olmadığını söyledi.

Siirtlilerin hizmetkarı olacaklarını belirten Fevzi Sevgili, bütün köylerde hizmetlerin hemen hemen tamam olduğunu ifade ederek,geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Tarım Bakanın vermiş olduğu müjdeyi hatırlatarak, Mişar ovasına yapılacak köprünün ihalesinin yakında yapılacağını müjdeledi.

Azimli ve kararlı olduklarını belirten Sevgili, Siirt’in makus talihini yeneceklarini ve Siirt’i imar edeceklerini ve Siirt halkını bu on günlük süreçte kendilerini yalnız bırakmamasını isteyerek, Güneydoğuda artık huzur var, barış var, kardeşlik var. Oylarımızı bölmeyelim Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere destek verin çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil keser 13 ay önce

Belediyeyi başaramayarak hdp ye kaptıran ve geçmişte trenden inwnle tekrardan binen ve Reise oy tamam ama bunlara bdlkide vermdm mhp ye veririm