Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, İl Genel Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu partisinin İl Genel Meclis üyeleri ile grup toplantısı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Başkanlığı makamında İl Genel Meclisi üyelerini kabulünde, görevlerinde başarı temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik içinde Siirt'e hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Genel Meclis üyelerineyaptığı açılış konuşmasında “Siirt olarak Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği seçimlerinde ilde birinci parti olmanın gururunu yaşıyoruz.

2011 yılından bu yana yapılan seçimlerde ilk defa AK Partimizi her 3 seçim kategorisinde birinciliğe layık gören hemşerilerimize teveccühlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum.

İl Genel Meclis Üyeliği seçimlerinde %50’ye ulaştığımız bu seçimde gösterdiğiniz çaba ve sunduğunuz katkılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.

Siirt olarak ilk defa %70 çoğunluğuna sahip olduğumuz İl Genel Meclisimizde en ücra köşedeki köylerimizde yaşayan hemşerilerimize layık oldukları hizmeti götürmenin heyecanını yaşıyoruz. Birlik, beraberlik içinde tek yürek olarak çalışmalarımızı hemşerilerimiz arasında etnik, siyasi ve bölgesel olarak hiçbir ayrım yapmadan canı gönülden ve aşkla hizmet götürme gayreti içerisinde bulunmanızı diliyorum.

Önümüzde artık 4,5 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu dönem tamamen ve sadece hizmet üretmeye odaklanacağımız bir dönem olacak. Bu süreci uyumlu bir ekip ruhuyla, başarıyla yürüteceğimize olan inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, yapılacak ilk meclis toplantısında grup olarak desteklenecek il genel meclis başkanı, başkanvekilleri, kâtip üyeler ve il encümenleri isimleri de oy birliğiyle belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa AYDIN 5 yıl önce

Siirt merkezde liste birincisi Hikmet ekin olmalıydı herkesin derdine koşuyor arayan ulaşıyor saygılı dava adamı en önemlisi Havalı değil listedekilerden iki tanesini tanımıyorum ama hepsinden daha çok oy potansiyeli var efendiliğinden herkesin rahat ulaşmasından liste adaletli yapılmadı deniyor

Avatar
ramazan 5 yıl önce

Liste siirt merkez için adaletli yapılmadı güçlü olan ön sıraya alındı halkın istediği arka sıraya alındı bu hoş karşılanmadı

Avatar
Nezir Ete 5 yıl önce

Hikmet Ekin'in akrabaları her yerlere yorum yazıp duruyorsunuz. Hikmet'in herkesin önünde ceket iliklemekten başka işi yok. Adamın listeye girdiğine dua edin.

Misafir Avatar
Kemal 5 yıl önce @Nezir Ete

VAllahi ben hikmet ekinin yakından uzaktan akrabası değilim ama ceket ilikliyor diyorsun ya bende sana derimki listedeki birinin elini öpmenden daha iyi değilmidir biri helkın önnde çeket ilikleyecek diğeri halka el öptürecek senin vicdanına hangisi daha adaletlidir ve halka saygıdır

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yusuf ekin 4 yıl önce

Nezir ete haddini bil boş boş konuşma boş konuşmak iyi deil herkesin gıbtayla baktığı bey efendi bir siyasi kimliğe hakaret edip yegenlerine iftara atarsan ranzadan düşersin kafanı kırarsın sonrada geberip gidersin.