Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Bankalar ve Kurtalan caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinlediler.

Vatandaşlarla sohbet edip, sorunları yerinde görmek ve onlarla istişare ederek çözüm bulmak adına ziyaretlerini sürdüren Başkan Çalapkulu "Esnafımız devletimizin ekonomik temelini oluşturan en önemli unsurlardandır. Bu nedenle onların dertleriyle her zaman dertleniyoruz. Çözümü için üzerimize düşen görevi yapma adına onları sık sık ziyaret ediyoruz.” Dedi.

Çalapkulu, “Sorunları Çözüme Kavuşturmak İçin Halkla,Esnafla İç İçeyiz”

Başkan Çalapkulu, "Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikayetlerini dinleyen bir İl başkanından olmasından son derece memnunlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında destek oluyoruz.

AK Parti'nin ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket eden bir parti olduğunu belirten Başkan Çalapkulu, şöyle konuştu:"Bu çıkarlar doğrultusunda hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

AK Partimizin temel prensibi vatandaşın yanında olmak, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını gidermektir. Hizmeti kendine şiar edinmiş bir partinin mensubu olarak, haktan yana halkımızın hizmetinden mutluluk duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Bu yoldan hareket ederek esnaf kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız."


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.