Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneğinden Sorumluluğa Davet
banner229

Bazı ulusal ve yerel basın haber sitelerinde yer alan “Nevşehir Aile Hekimleri Derneği’nden Grip Aşısı Açıklaması/Duyurusu” başlıklı haberler üzerine Siirt Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu olarak açıklamamızdır:

Halkımızı grip aşısı hakkında en doğru şekilde bilgilendirmek üzere SİAHED Yönetim Kurulu olarak grip aşısı hakkında hazırladığımız metnin Nevşehir Aile Hekimleri Derneği tarafından içeriğinin tamamen kopyalandığını, başlığının dahi değiştirilmeden kendi metinleriymiş gibi ulusal ve yerel haber siteleriyle paylaşıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.

Aynı amaca hizmet eden iki STK olarak grip aşısı hakkındaki açıklamamızın bizden izin alınmaksızın tamamen kopyalanması bizi şaşırtmış ve üzmüş, halkımızı bilgilendirme amacı taşıması ise bu üzüntümüze teselli olmuştur. Bu münasebetle Nevşehir Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu’nu sorumluluğa ve kurumsallığa davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

(SİAHED YÖNETİM KURULU)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.