Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Mucizelere İmza Atıyor
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş mide kanseri teşhisi konulan 46 yaşındaki kadın  hastayı yaptığı başarılı ameliyat ile sağlığına kavuşturdu.

46 yaşında kadın hasta mide ağrısı şikayeti ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesine başvurdu. 

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş tarafından muayenesi yapılan 46 yaşındaki hastaya mide kanseri teşhisi kondu. 

Hastalığında birçok doktora başvuran 46 yaşındaki bayan hasta fakat sonuç alamayınca Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş’a başvurarak şifa buldu.

46 yaşındaki kadın Hastanın yapılan tetkikleri ve patoloji sonucunda hastaya mide kanseri teşhisi konuldu.

46 yaşındaki hastaya ameliyat olması gerektiğinin anlatılmasının ardından, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş tarafından yapılan ameliyat ile hastanın Midesinin 3/2 alındı.

Ameliyatın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirten Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş hastanın genel durumu stabil olduğunu söyledi.

Hasta yakınları bir çok doktora başvurmamıza rağmen bir türlü teşhis koymadıklarını, teşhis koyan ve ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Önder Altaş’a ve hastane yönetimine teşekkür ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.