Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren doktor ve çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nde görev yapan doktor ve çalışanlarını ziyaret eden Başhekim Dr. Ekrem Bilek ve Hastane Müdürü Necmettin Fırat başta Doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak gül verdiler.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ekrem Bilek,14 Mart tıp bayramını kutluyoruz, tüm hekim arkadaşlarla ve hep beraber nice tıp bayramlarını beraber geçirmemizi ümit ediyorum herkese çok teşekkür ediyorum.

 Tüm sağlık çalışanları bu görevi özveri ile sağlamaya çalışmaktadırlar. Doktorluk sağlığı koruma ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen yaklaşımıyla da saygın bir meslek olarak tarihin her döneminde önemle yerini korumuştur.

Dr.Bilek, tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının bu alanda meslek onuruna yaraşır bir şekilde ve tüm zorlukların üstesinden var güçleriyle gelerek hizmet sunduklarını ifade ederek, sağlık çalışanlarına şiddetin asla kabul edilemeyeceğini ve bu konuda tedbir alınması gerektiğini vurgulayarak, bu duygu ve düşüncelerle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; başarılı ve değerli hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi.

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ekrem Bilek başta Doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak gül verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.