Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadrosunu Güçlendirdi
banner229

İlimizin İlk Özel Hastanesi  deneyimli ve güçlü kadrosu ile sağlık alanında öncü olan Özel Siirt Hayat Hastanesi gücüne güç katmaya devam ediyor.

Daha önce alanlarında uzman, deneyimli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ahyed Barik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulhakim Güneş’ten sonra Dahiliye Hekimi Uzman Doktor Bilal Altunışık, ilimizin ilk  özel hastanesi olan, bölgemizin güçlü sağlık kuruluşlarından Özel Siirt Hayat Hastanesi’nde hasta kabulüne başladılar.

En son bünyesine kattığı Dahiliye Hekimi Uzman Doktor Bilal Altunışık, başta astım, KOAH gibi göğüs hastalıkları, solunum yetmezliği, mide-bağırsak sistemi rahatsızlıkları, diyabet, tansiyon, obezite gibi uzmanlık gerektiren tüm dahiliye rahatsızlıklarında tecrübe ve birikime sahip.

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Özel Siirt Hayat Hastanesi , yılların getirdiği tecrübe ve birikimle, hizmet verdiği ilimizde her geçen gün büyümeye ve kadrosuna güç katmaya devam ediyor.

İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümü hastanemiz ve Siirt için önemli branş olduğunu belirten Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Siirt halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan İç Hastalıkları (Dahiliye) bölümü için Uzm. Dr. Bilal Altunışık’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

İç Hastalıkları (Dahiliye) Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Uzm. Dr. Necip Nas ve  Uzm. Dr. Bilal Altunışık olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Özel Siirt Hayat Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Fırat, “Siirt halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Siirt’e ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.

Alanlarında uzman, deneyimli ve halkımız tarafından tercih edilen hekim kadromuzla Siirt halkına olduğu kadar çevre il ve ilçelerden gelen hastalarımıza da kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermekteyiz. ’’ diye konuştu.

İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Uzm. DrBilal Altunışık, Özel Siirt Hayat Hastanesi’nde tüm hemşehrilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Altunışık, hemşehrilerimin ve halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.