Bu haber kez okundu.

Ortopedi Ameliyatlarında Özel Siirt Hayat Hastanesi Tercih Edilen Hastane Oldu
banner229

Yıllar önce başlayan diz ağrıları olan ve iki yıldır ağrı nedeniyle gündüz aktiviteleri kısıtlanan, gece uykularından olan 58 yaşındaki hasta, diz protezi ameliyatı ile ağrılarından kurtuldu.

Ameliyatı gerçekleştiren Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru Nihat Gezgin; 58 yaşındaki erkek hastaya yaptığımız muayenede 

önceden travma sonrası dizde yaralanma meydana gelmiş, dizde eğrilik ve ilaç tedavisi ile geçmeyen ağrıları nedeni ile opere edildiğini söyledi.

 Dr. Gezgin Ameliyattan yaklaşık 24 saat sonra egzersiz ve yürüyüşe başladık.Hastanın hem diz bacak eğriliği düzeltildiğini hem de hareket genişliği arttığını belirten Dr. Gezgin, hastanın yapılan başarılı operasyon ile ağrılarından kurtulduğunu söyledi.

58 yalındaki erkek hasta “ İstanbul'da iki hastaneye de gittim ancak Siirt'in saygın ve işinde oldukça başarılı bir ortopedi doktoru varken başka bir merkezde ameliyat olmak istemedim. 

Dr. Nihat Gezgin Bey Siirt'mizin ortopedi konusunda uzman doktorudur. Kendisine beni eski sağlığıma kavuşturduğu için çok teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.