Bu haber kez okundu.

İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlıyor.

Sağlık ihtiyaçlarınızın tümüne anında cevap verebilecek, tecrübeli uzman hekim kadrosu, güvenilir bir altyapı ve güler yüz anlayışı ile Özel Siirt Hayat Hastanesi bünyesine İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş'ı kattı.

Tam gün hasta kabulüne başlayacak olan İç Hastalıkları (Dahiliye)  Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş Ankara’da çeşitli hastanelerde başarılı bir şekilde görev yaparken ilimizin ilk özel hastanesi olan Özel Siirt Hayat Hastanesinde Pazartesi gününden itibaren hasta kabülüne başlayacak.

Doktor Öğretim üyesi Şeref Demirbaş İç Hastalıkları konusunda şikâyetleri olan hastalara tedavilerinde yardımcı olabilmek için hastanenin yeterli donanıma sahip olduğu ve Yoğun Bakım koşullarının üst düzeyde olduğu belirterek, bunun hastalar için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat; "Hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek adına bildiğiniz gibi hastanemizin fiziki kapasitesini artırmak yanında teknik donanımı da sürekli geliştirmeye gayret ediyoruz.

Hastalarımızın tanı ve tedavi kalitesi bizim için birinci öncelik. Hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip uygulamak son derece önemli. Bu vizyonla doktor kadromuzu daha da güçlendirmek için bir çok doktor arkadaşımızla yeni anlaşmalar yaparak Özel Siirt Hayat Hastanemizin kadrosuna dahil ettik.

Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş bölgemizde nadiren rastladığımız yetkinliklere sahip ve hasta iletişimi de son derece güçlü bir hekim olduğunu söyledi.

Fırat, İnanıyorum ki kadromuza yeni katılan doktorumuzla beraber çok başarılı tedavilere imza atacağız. Hastanemize yeni katılan doktor ve çalışanlara üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Doktor Öğretim Üyesi Şeref Demirbaş ,  İç  Hastalıkları  Polikliniğinde;

•        Hematolojik  hastalıklar ( Kan  hastalıkları, kansızlık (Anemi),

•        Endokrinolojik  hastalıkları ( Hormon  hastalıkları) kan  yağları  bozuklukları, Obezite tedavi

•        Gastroenterolojik  rahatsızlıklar( Sindirim  sistemi  hastalıkları)

Onkolojik  hastalıkların  teşhisi ( Selin  tümörler  ve  kanser  hastalıkları)

•        Romatolojik  hastalıkların  teşhisi ( Romatizmal  hastalıklar)

•        Nefrolojik  rahatsızlıkların  teşhisi ( Böbrek  hastalıkları  ve  hipertansiyon)

•        Şeker  hastalığı (Diyabet)

•        Yüksek  tansiyon (Hipertansiyon)

•        Mide, bağırsak  ve  karaciğer  hastalıkları

•        Üst  ve  alt  solunum  yolları  ve  akciğer  hastalıkları

•        Tiroid  hastalıkları ( Guatr  rahatsızlığı)

•        Kas-iskelet  sistemi  hastalıkları, osteoporoz (Kemik  erimesi) ve  romatizmal  hastalıklar Gibi  önemli  hastalıkların  teşhis  ve  tedavilerinde  hastalarımıza  yardımcı  olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.