Bu haber kez okundu.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nevzat Firidin’den Başarılı Bir Ameliyat Daha
banner229

Özel Siirt ibni Sina Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nevzat Firidin başarılı bir ameliyata daha imza attı.

VERTEBRA KIRIĞI AMELİYATI

Özel Siirt ibni Sina Hastanesi'ne acil olarak gelen vertebra kırığı olan hasta, Op.Dr. Mustafa Nevzat Firidin'in başarılı ameliyatı sonucunda sağlığına kavuştu.

Özel Siirt ibni Sina Hastanesi Beyin ve Sinir cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Nevzat Firidin, vertebra kırıklarının ciddiye alınması gereken sağlık sorunları olduğunu ve yeri geldiğinde acil cerrahi müdahale gerektirebildiğini kaydetti.

Vertebra kırıklarında kapalı ameliyatlar da yaptıklarını belirten Firidin, omurga kırıklarının yanında omurga eğriliği, kamburluk, bel kaymaları, omurga kanal darlığı, bel ve boyun fıtıkları gibi sık görülen rahatsızlıkların cerrahi tedavileri ile bel fıtığı, omurga kanal darlığı gibi rahatsızlıkların ameliyat dış tedavilerini de yaptıklarını aktardı.

Ameliyatın ardından sağlığına kavuşan hasta, “Tedavi sürecinde Mustafa Nevzat Firidin Hoca bize umut oldu. Her an yanımızda olan iyileşebileceğime inandıran Dr. Mustafa Nevzat Firidin Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.