Bu haber kez okundu.

84 Yaşındaki Hasta Özel Siirt Hayat Hastanesinde Şifa Buldu
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesine kilo kaybı, rektal kanama, şikayetleri ile başvuran 84 yaşında kadın hasta, Genel Cerrahi polikliniğinde 'Barsak Kanseri' teşhisi konulan hasta n operasyonla sağlığına kavuştu. 

Siirt Özel Hayat Hastanesi’ne artan şikayetler ürerine başvuran hastanın yapılan tetkikler sonucunda ‘Barsak Kanseri’ teşhisi konulan 84 yaşındaki yaşlı kadının için Doç. Dr. Akın. Önder tarafından ameliyat planlandı. 2 saat süren başarılı ameliyat sonrasında kanser kitlesi alındı, hasta sağlığına kavuştu.

Uzun zamandır Siirt’te görev yapan ve Siirtli vatandaşların takdirini toplayan hastanenin Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Akın Önder, bir kez daha takdir topladı. Siirtli vatandaşlar kentte sağlık sorununun yaşandığı bu zamanlarda başarılı ameliyatlar yapan Doç Dr. Akın Önder gibi hocaların artmasını dile getirdiler.

Barsak kanseri ameliyatının ardından 1 hafta içinde taburcu olarak sağlığına kavuşan 84 yaşındaki hasta Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Doktoru Doç. Dr. Akın. Önder ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.