Bu haber kez okundu.

42 Yaşındaki Bayan Hasta, Erken Teşhisle Meme Kanserinden Kurtuldu
banner229

Siirt’te yaşayan ve meme kanseri teşhisi konulan 42 yaşındaki bayan hasta Özel Siirt Hayat Hastanesine başvuran 42 yaşındaki bayan hasta yapılan tahlillerde, meme kanseri olduğu belirlendi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi  Genel Cerrahi Uzmanı Doçent. Dr. Akın Önder, Ameliyat kararı almasının ardından yapılan operasyonla kanserli kitle alınarak, 42 yaşındaki bayan hasta sağlığına kavuşturuldu.

Hastanın kendilerine memesinde şişkinlik nedeniyle oluşan ağrılar için başvurduğunu anlatan Özel Siirt Hayat Hastanesi  Genel Cerrahi Uzmanı Doçent. Dr. Akın Önder, "Hastamız memesinde şişlik olduğunu bilmesine rağmen bugüne kadar hiçbir inceleme, araştırma yapılmamıştı. Yapılan muayenelerle memesinde 2-3 santimetrelik şişlik fark ettik. Kitle parçası alarak incelemeye gönderdik. Sonucunu kendisiyle paylaştık ve ameliyat olması gerektiğini söyleyerek, ameliyatını gerçekleştirdik." dedi.

Dr.Önder, "Tanı ve tedavide geç kalınması, memenin tamamının alınmasına neden oluyor. Meme kanseri, hormona duyarlı kanserdir. Bu yüzden hormon tedavisi, tedaviye katkı sağlayacaktır. Bayanların göğüslerinde şişlik, akıntı, ciltte çekilme olduğunda doktora başvurmaları gerekmektedir."Dedi.

Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden 42 yaşındaki bayan hasta bana meme kanseri teşhisi konuldu. Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doçent. Dr. Akın Önder’e, başvurdum. En büyük şansım Akın hocamla tanışmaktı. Hocamla tanışmadan önce çok korkuyordum , hocam beni sakinleştirdi, bana güven verdi. Ameliyatım başarılı geçti.

Gayet iyiyim, çok mutluyum. Erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu anladım. Herkes tavsiyem erken tanının öneminin farkında olması ve korkmaması’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.