Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, TBMM'de Yemin Ederek Göreve Başladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Türkiye Büyük Millet Mecliisi'nde (TBMM) düzenlenen and içme törenine katılarak görevine resmen başladı.

Meclis kürsüsünde "Bismillahirrahmanirrahim" dedikten sonra yemin eden Gül, Siirt'in temsilcisi olarak milletin hizmetinde yer alacak.

Mervan Gül, TBMM ant içme töreninde milli iradeye bağlılık ve vatanseverlik duygularını yansıtan yeminiyle görevine başlarken, AK Parti Siirt milletvekili olarak Türkiye'nin geleceği için çalışma sözü verdi.
Siirt halkının güvenini ve desteğini arkasına alan Gül, istihdam başta olmak üzere adalet, demokrasi ve halkın refahı için mücadele edeceğini belirtti.

Siirt'in gelişimi için elinden geleni yapacağını vurgulayan Gül, aynı zamanda kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini daha da ön plana çıkarmak için çalışmalara öncülük edeceğini ifade etti.

TBMM'deki görevine başlamasıyla birlikte Siirt için önemli projeleri hayata geçirmek amacıyla çalışmalara başlayacağını belirten Mervan Gül, Siirt'in ekonomik kalkınmasına, istihdamın artırılmasına ve gençlere yönelik fırsatların geliştirilmesine odaklanacaklarını dile getirdi.

Siirt Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anımsatan Gül, partisinin politikalarını ve hedeflerini Meclis platformunda savunacağını ve Siirt'in daha çok yatırım ve hizmetlerle buluşması için gayret edeceğini kaydetti.

Mervan Gül, Siirt halkına verdiği sözleri yerine getirmek için her türlü çabayı sarf edeceğini belirtirken, milletin teveccühüne layık olmanın sorumluluğunu taşıyacağını ifade etti.

TBMM ant içme töreninde göreve başlayan Mervan Gül, Siirt'in temsilcisi olarak Türkiye'nin kalkınması, birlik ve beraberliği için çalışacak, halkın sesini duyurmak ve Siirt'e hizmet etmek için var gücüyle çalışacak.

Mervan Gül,yemin töreninden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.