Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Mecliste Kaydını Yaptırdı
banner229

​​​AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Mecliste kaydını yaptırdı. Mervan Gül'ün Milletvekili Rozetini AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç taktı.

Milletvekili Gül, seçimlerde milli iradenin hakim olduğunu ve hizmet siyasetinin milleti aydınlık Türkiye Yüzyılı'na ulaştıracağını vurguladı.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan, kaydını yaptırdıktan sonra kayıt salonundaki görevlilere Siirt fıstığı ikram etti.

Gül, gazetecilere, 20 yıl sonra Gazi Meclisin çatısı altında millete hizmet etmek için görev yapacağını belirterek, "Rabbim bizi halkımıza karşı mahcup etmesin." dedi.

2003'teki Siirt yenileme seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın meclise girebilmesi için görevini bırakarak Erdoğan'a yol açtığı hatırlatılan Gül, "O zaman verdiğiniz kararla Türkiye'nin kaderini mi değiştirdiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken birlik ve beraberliğe vurgu yapan bir şiirden dolayı siyasi yasaklı olarak mahkum edilmişti. Ben hiç unutmuyorum; 2002'de milletvekili seçildiğimizde bir ordu gibi geldik ama başımızda Sayın Cumhurbaşkanı'mız yoktu ve kayıtsız, şartsız bir şekilde zerre tereddüt etmeden görevimizden ayrıldık. Allah o günleri bir daha göstermesin ama bugün de kesinlikle tereddüt etmeden biz istifaya hazırız. O gün Cumhurbaşkanı'mız seçilmemişti. O seçilmeden bizim seçilmemizin hiçbir önemi yok."İfadelerini kullandı.

28 Dönem Al Parti Siirt Milletvekili seçilen Mervan Gül ün TBMM kayıt işlemlerine AK Parti Dışişleri Başkan Yardımcısı Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Yalova Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz,AK Parti  Siirt İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin,Şırnak İl Kültür Turizm Müdürü İrfan Tekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tufan Öktüren ve Mervan Gül’ün  akrabaları  eşlik etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memleket sevdalısı 12 ay önce

Mervan bey alçak gönüllü bir insan inşAllah etrafını kötü niyetli çıkarları peşinde olanların sarmasına izin vermez her dönemde güçten yana olan kişiliksizlere dikkat çalmak isteyenlere dikkat vurgun peşinde olanlara dikkat yalaka yağcılara dikkat etmesi lazım