Bu haber kez okundu.

Lizay Tektaş ve Beştaş Yüzükler Bir Harika!
banner229

En kaliteli hammaddelerin günümüz lazer teknolojileriyle dantel efektlerini hatırlanan tatlardaki dansına şahitlik etmek isterseniz, kesinlikle doğru adres Lizay pırlanta olacaktır. Bu konuda pırlanta tektaş ürünleri gözlere sade ve naif bir dinginlik yaşatırken tektaşların berrak, duru ve net yapısı da gökteki yıldızlara bakıyor hissini yaşatacaktır sizlere.

0.18 karat pırlanta tektaş fantezi yüzük0.20 karat tektaş0.19 karat tektaş

Fantezi yüzük kategorisini ziyaret ettiğinizdeyse taşların ve altın madeninin girift aşkının ilginç sarmalların en güzel haliyle bulabilirsiniz. Parmakları saran pırlanta ve altın karışımları bu sayfalarda harika bir mixin en güzel resmini gözler önüne sermekte. Siyah pırlantadan tasarlanmış kraliçe taçları, siyah taşlarla kaplı baton plakalı yüzükler, mine işçiliği tadında görüntüler oluşturan pırlantalı dalgalara sahip incecik dizeler size çok farklı hikayeler anlatacak doğrusu. Lizay sayfalarında, oryantal mini pırlanta dalgaları, sanat galerisinde görebileceğiniz modern heykelleri anımsatan yüzük montürleriyle harmanlanmakta. Gezmeden, görmeden kesinlikle pırlanta – altın yüzük almayın deriz. Pırlanta beştaş modellerini incelediğimizde, farklı karatlarda ve büyüklükte dünyanın en berrak, net ve elit taşlarını görüyoruz. Sevginin, aşkın, birlikteliklerin perçinlenmesinin en güzel hediyelerinden ve anlatımlarından olabilecek olan bu güzel yüzükleri, centilmen erkekler eşlerine en büyük sevgi bağı niteliğinde armağan edebilir. Beyaz altınla bezenmiş beyaz pırlanta - hatta mavi pırlantaların ahenkle dizilmiş bu hali, bayanların her zaman tek taşlarının yanına kondurmayı arzulayacağı niteliklerdedir.

0,40 karat pırlanta beştaş yüzük0.50 karat beştaş yüzük0,48 karat beştaş

Pırlanta tam tur yüzünlerse sevgi ve bağlılığınızı aşk çemberi niteliğinde sevdiğiniz kişiye sunabileceğiniz formlardayken her bir pırlanta tanesiyle de ona aşkınızdan bir parça iletecek niteliklerde tasarlanmış. Parmakları baştanbaşa saran harika tam turlar, kadınların hem gün içindeki spor şıklığına, hem de gecelerde kullanacakları ihtişamlı tuvaletlere harika eşlikçiler olacak formlara sahip. Lizay sayfalarında yer alan dilediğiniz incelikte ve kalınlıkta tasarlanmış olan bu ürünlerle sevdiğiniz kadını göklere çıkarabilir ve büyük bir aşk patlaması yaşatabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.