Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun Anneler Günü Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Anneler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Vali/Belediye Başkan V.Osman Hacıbektaşoğlu mesajında;“Varlıkları Ömre Bedel” “İlk öğretmenimiz, ilk hamimiz sınırsız sevgi ve sabrın sahibi annelerimizin ‘Anneler Gününü’ kutlarım.

Ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimize sonsuz hürmet ve saygı borçluyuz. Onlar, sağlıklı bireylerin yetişmesinde, sosyalleşmesinde toplumun en önemli gücüdür. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından, cennet annelerimizin ayakların altında müjdelenirken, inancımız açısından annelik makamının kutsiyeti ortaya konmuştur.

Bu bakımdan doğumdan itibaren, evlatları üzerinde kol kanat geren, canını dişine takan annelerin hakkı ödenmeyecek kadar büyüktür. Onların huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak evlatların borcudur. Pandemi nedeniyle 2 yıl onlardan uzak yaşadık, kucaklaşamadık, hüzünlendik, bu süre zarfında onları çok özledik. Artık gerekli tedbirleri alıp sarılmaya, kucaklaşmaya, hasret gidermeye engelimiz yok. Gözleri yollarda, kulakları çalan kapıda olan anneleri yalnız bırakmayalım.

Bu özel günlerde önce kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere, çevremizde çeşitli sebeplerle evlatlarını kaybetmiş, acılar yaşamış annelerimizi de yalnız bırakmayıp ziyaret edelim.

Yılın her günü kalplerimiz karşılıksız sevgi ve sabrın timsali annelerimiz için atmalı ve her gün hatırlamalıyız. Varlıkları bir ömre bedel olan, başta kahraman şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin ‘Anneler Gününü’ kutluyor, nice anneler gününe sağlık ve sıhhatle ulaşmayı temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.