Bu haber kez okundu.

Siyah Kışlık Elbise Modelleri
banner229

Soğuklarda sıcak kalmak ve güzel görünmek için kışlık elbise modelleri tercih edilir. Soğuk konusunda hassas olan hanımlar düşünülerek kalın kumaşlar tercih edilir.

Yünlü kumaşların kullanıldığı modeller de vardır. Modellere en uygun olan kumaşlar tercih edilerek duruşun kusursuz olması sağlanır. Güneşi koyu renklerin daha çok çektiğini biliriz.

Bundan dolayı güneşe daha çok ihtiyacımız olduğundan dolayı koyu renkler daha yoğundur. Özellikle siyahın asaleti ve zarifliği çok kullanılmıştır. Siyah parçaların kombininde her renk ayakkabı ve çorap kullanılabilir. Tek parça olduğundan dolayı ürünlerin kombini için çorap ve ayakkabı yeterli olacaktır.

Renkli Kışlık Elbise Modelleri

Hava kapalı ve yağmurlu olduğunda psikolojimiz ve modumuz biraz düşük olur. Düşük modu yükseltmenin yolu renkli kıyafetler seçmektir. Rengarenkkışlık elbise modelleri, hem psikolojinize iyi gelecek hem size enerji verecektir. Birbiriyle uyumlu renklerin kullanıldığı ürünler özgün tasarımlara sahiptir.

Uzun, piliseli ve derin yırtmaçlı parça çok popülerdir. Önünde boydan boya büzgü bulunan parça ise çok dikkat çekicidir. Silver ve goldun trend olduğu modellerle harika görüneceksiniz.

Triko parçalar vücudu sararak çok zarif görünmenizi sağlayacaktır. Şık ve tarz modellere https://www.roman.com.tr/kislik-elbise adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.