Bu haber kez okundu.

YARGITAY BAŞKANI AKARCA'DAN, SİİRT VALİSİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA ZİYARET
banner229

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Hacıbektaşoğlu, Yargıtay Başkanı Akarca ve beraberindeki heyeti Valilik bahçesinde karşıladı. 
Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkan Akarca daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Valilik makamına geçerek, Vali Hacıbektaşoğlu ile bir süre görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Başkan Akarca ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Akarca’da, doğa, inanç ve kültür şehri baba ocağı Siirt’te bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, tüm Siirtli hemşehrileme selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz. “dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, ziyaret anısına, Yargıtay Başkanı Akarca’ya Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniyesi hediye etti.
Valilik ziyaretinde Yargıtay Başkanı Akarca’ya; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Birinci Başkan Vekilleri Eyüp Yeşil, Adem Albayrak, 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hikmet Onat, 2. Ceza Dairesi Üyesi Fidan Balcı ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran eşlik etti.
Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Ak Parti Milletvekili Osman Ören ve beraberlerindeki heyetle birlikte kentin doğa harikası Rasıl Hacar’da (Taşbaşı) botan vadisinin eşsiz doğa güzelliğine sahip kanyonları ziyaret etti.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.