Bu haber kez okundu.

Yalova Siirtliler Vakfı Ramazan Ayı Boyunca Dokuz Bin Kişiye İftar Verdi
banner229

Yalova Siirtliler Vakfı Ramazan ayı boyunca toplam 9.000 ihtiyaç sahibi,öğrenci ve yetim aileye, ayrıca 300 Siirtli hemşehrilerimize kadir gecesinde  iftar verdi.

Yalova Siirtliler Vakfı tarafından ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün vakıf binasında  vermiş oldukları iftarlarda 9.000 ihtiyaç sahibi,öğrenci ve yetim aileyi sevindirdi. 

Vakıf Başkanı Cengiz Özçiçek’in öncülüğünde ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan iftarlar her gün ihtiyaç sahibi, öğrenciler ve yetim aileler vakıf binasında hatırlanan sofralarda oruçlarını açtı.

Yalova Siirtliler Vakfı Başkanı Cengiz Özçiçek, Vakıf binasında kurulan iftar sofrasında Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında oruçlarımızı yüzlerce vatandaşımızla beraber açtık, Bir ay boyunca kurduğumuz iftar sofrasında 9.000 ihtiyaç sahibi,öğrenci ve yetim aileye, ayrıca 300 Siirtli hemşehrilerimize kadir gecesinde iftar verdik.

Hayırseverlerimizin katkılarıyla oluşan bu dayanışma örneğinin gelecek yıl da artarak devam etmesini diliyorum. Bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek ramazan bayramını kutluyorum” dedi.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.