Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediyesi'nden 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Ziyaret
banner229

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret etti.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Beldede bulunan 65 yaş ve üstü yaşlıları ziyaret ederek, İhtiyaç sahiplerine İlaç, Gıda,Kolonya ve Maske yardımında bulundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadele kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, Beldede kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" kapsamında Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve zabıta ekipleri tarafından evlerinde ziyaret ediliyor.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Baykan Kaymakamlığı tarafından "Vefa Sosyal Destek Grubu" kurulduğunu belirtti.

65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için Zabıta Müdürlüğü olarak ziyaretlerde bulunduklarını belirten Akgün, şunları kaydetti: "Bizler kamu kurumları olarak büyüklerimizin her zaman yanındayız ve emrindeyiz. Bu manada ihtiyaç duymaları durumunda 112, 155, 156’yı arayabilirler. Devletimizin uyguladığı kurallara harfiyen uyduğu için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum."

Ziyaret edilen vatandaşlar da uygulamadan memnun olduklarını ve her zaman devlete güvendiklerini ifade ederek,kendilerini ziyaret eden Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün'e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.