Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün: “2020 Yılını Değerlendirdi”
banner229

Siirt’in Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün,, 2020 yılının pandemi ve afetlerle dolu hatıralardan silinmeyecek bir yıl olduğunu söyledi. Başkan Akgün, Pandeminin tüm olumsuzluklarına rağmen beldedeki yatırımları ve projelerimizi devam ettirdik ve projelerin takipçisi olduk.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün,, 2020 yılının zor bir yıl olduğunu ifade ederek 2021 yılının güzel bir yıl olma temennisinde bulunurken, 2021 yılında hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

2020 yılının kara bir yıl olarak tarihe geçtiğini söyleyen Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, 2021 yılının güzel bir yıl olması temennisinde bulundu.

Belediye olarak koronavirüs hizmetlerinin yanı sıra yapılması gereken diğer çalışmaları da aksatmadan yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Akgün, İçişleri Bakanlığı, Siirt Valiliği ve Baykan Kaymakamlığı’nın verdiği talimatlar doğrultusunda koronavirüs ile mücadele ettiklerini ve bu süreçte vatandaşlar ve esnaflara gerekli desteği ellerinden geldiğince yapmaya çalıştıklarını belirtti.

2020 yılını dolu dolu geçirdiklerini belirten Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Veysel Karani halkının hizmete layık olduğunu ve bu bilinçler altyapı ve üst yapı çalışmalarını yıl boyunca sürdürdüklerini ifade etti.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, şu ifadelere yer verdi: 130.000 metre kare parke, 40.000 metrekare asfalt,11 km imara yeni açılmış yollar, 11 km stabilizesi yapılmış, 3.500 metre alt yapı ve 80 metre yatay delgi işi gerçekleştirildi.

Pandemi sürecinde bütün ihtiyaç sahiplerine defalarca gıda yardımı yaptıklarını belirten Başkan Akgün, yine pandemi sürecinde ilçe kamu kurumları, bütün okulların ilaçlamasını belediye tarafından yapıldığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet kepçe, 1 adet kırıcı, 1 adet vidanjör ve çöp konteynerleri kazandırdıklarını belirten Başkan Akgün, 50 yıldır kangren olmuş vakıf işgalcilerin tapu sorunlarını çözüp 43 ayrı parseli sahiplerine kazandırdıklarını belirtti.

Projelerin gerçekleşmesinde desteklerini bizden esirgemeyen Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç’ın büyük çaba sarf ettiğini dile getiren Başkan Akgün, Ankara’da bakanlarla bire bir temas kurduklarını ve birlik içine Veysel Karani’ye hizmet getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini kaydetti.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, 2021 yılı ile ilgili de temennilerde bulunarak "Dilerim ki 2020 bütün kötülükleri alıp gitsin. Korona virüs salgını son bulsun. Ülkemizde felaketler ve doğal afetler yaşanmasın. 2021 yılının ilçemiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.