Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ’24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi:“Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu onurlu günde, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin her bir köşesinde canla başla çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve onurlu bir meslektir.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İnsanlık toplumunun en fedakâr, en saygıdeğer unsurları hiç şüphesiz öğretmenlerdir” sözü, öğretmenlerimizin değerini açıkça ortaya koymaktadır. Bu nedenle her türlü fedakârlıktan kaçınmadan özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmamızda en büyük güvencemizdir.

Büyük fedakârlık ve özveri gösteren öğretmenlerimizden beklentimiz; geleceğimizin mimarı sevgili çocuklarımıza, gençlerimize, milli ve manevi değerlerimizi öğretmeleri, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.
Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Osman HACIBEKTAŞOĞLU
Vali/Belediye Başkan V.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.