Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Siirt Üniversitesi'nde 'Tecrübelerini Paylaştı
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi konferans salonunda Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert'in katıldığı ' Tecrübe Paylaşımı -1' söyleşi programı gerçekleştirildi.

Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert’in konuşmacı olduğu programa Rektör yardımcısı  Prof. Dr. Tekin Şahin, Eğitim fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu ile  Siyaset Bilimi Kamu Yönetiminde  görevli akademisyenler ve Siyaset Bilimi ile Kamu Yönetim bölümü öğrencileri katıldı.

“Tecrübe Paylaşımları” kapsamında öğrencilere meslek hayatını anlatan Vali yardımcısı Sert, neden kaymakam olduğunu, üniversiteye hazırlanırken neler yaptığını ve kaymakamlık sınavına hazırlanırken hangi kaynaklardan çalıştığını bu çalışmalarını nasıl disiplinli bir şekilde yerine getirdiğini; günün nerdeyse 14 saat çalışarak geçirdiğini anlattı. Kaymakamlık mesleğine hazırlanmanın meşakkatli bir yol olduğunu belirten Sayın Sert mülakatlarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini değindi. 

Program sonu konuşmalarında ‘Bütün bu çabaların sunucunda kaymakam olmanın verdiği hazın, o çok zorlu emeğe değdiğini’  vurgulayan Vali Yardımcısı Mehmet Sert, soru cevap kısmında öğrencilerin sorularını yanıtladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.