Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun Nevruz Bayramı Mesajı
banner229

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Nevruz Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaöjı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlunun mesajı şöyle"Baharın müjdecisi, barış ve kardeşliğin simgesi Nevruz Günü'nü tebrik ediyorum. Kültürümüzde “Yeni Gün” anlamına gelen Nevruz, huzur içinde milli birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin önemini hatırlatır. Milli birlik ve beraberliğin, Sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu ülkemizde, aziz milletimiz tarih boyunca birbirine sarsılmaz bağlarla kenetlenmiş, karşılaştığı sıkıntıları her şart ve ortamda aşmasını bilmiş, umut ve kederi birlikte paylaşmış, geleceğe güvenle bakmıştır.

Bugün bizlere düşen görev, Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde kutlamak, sahip olduğumuz bu kültürel birikimi en iyi şekilde korumak ve yarınlara taşımaktır.

Bu duygularla, Siirtli hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin, coğrafyamızdaki ve Türk dünyasındaki tüm kardeşlerimizin bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan Nevruz Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.